Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJŠAŠAVIJI UGOVOR'

Ako Olić zaigra protiv Wolfsburga, HSV mora platiti sto tisuća eura!

Ivica Olić
DPA/PIXSELL
11.04.2015.
u 10:20

Riječ je o stavki ugovora koja je postavljena prilikom Olina transfera u HSV

Ivica Olić prešao je ove zime iz Wolfsburga u HSV i činio se kao veliko iznenađenje, ali ispada na kraju da je taj prelazak više koristio "vukovima" jer je nizozemski napadač Bas Dost postao standardni prvotimac, što je rezultiralo sve češćim pogocima.

Nažalost, naš reprezentativac se nije u novoj momčadi snašao tako sjajno, u devet ligaških nastupa još nema pogotka, a HSV grca u borbi za ostanak.

Sad nas očekuje nas okršaj njegova bivšeg i sadašnjeg kluba, HSV-u u goste dolazi Wolfsburg. No, Bild je uoči susreta otkrio nešto što je nazvao 'najšašavijim ugovorom'. Naime, zaigra li doista protiv bivše momčadi, prema ugovoru između dva kluba, HSV će Wolfsburgu morati platiti 100 tisuća eura!

Navode i da će Olić svejedno biti u sastavu jer važan je u HSV-ovoj borbi za ostanak. Pa makar koštalo 100 tisuća eura...

>> Ivica Olić doživio novu katastrofu, HSV teško poražen u Leverkusenu

Komentara 1

MU
muh
12:34 11.04.2015.

Olić je gotof kad su mu namestili deset šansi dal je jedan gol a u Hamburgu nema ko da mu namesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije