Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica dana
Povratak na članak

Hrvatskoj je Njemačka prva meč-lopta za polufinale

Hrvatska i Njemačka odigrale su do sada na velikim natjecanjima 11 susreta. Hrvatska je dobila sedam, jedanput je bilo neodlučeno, a tri su pripala Nijemcima

Komentari 2

DU
Deleted user
16:24 18.01.2020.

Po mom misljenju je ovo jedina mec lopta za polufinale. Jednostavno ne mogu vidjeti kako mozemo se cupati protiv spanjolaca kad djeluju puno bolje? Gledao sam puno tekma na ovome EP:u i trenutno djeluju Slovenci, Norvezani, Portugalci i Spanjolci mocniji od nas. A onda se treba posjetiti da vec su ispali francuzi i danci. Sirina se prosirilia i mi imamo sanse protiv tih spomenuti timova ali da prvo dobijemo naprimjer spanjolsku, onda Sloveniju, Portugal ili Norvesku u polufinalu pa za slag u finalu opet nekih od tih tri spomenuti bilo bi cudo prema pokazanom igrom. Ali volio bi da grijesim.

VL
JA
JanezIQ45
19:10 18.01.2020.

Budala...nažalost dobro si detektirao!Momčada koja pobjedu protiv Austrije slavi kao Mujo kad je u šahu pobijedio majmuna večeras protiv Njemačke nema šanse!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.