Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obranio Veldinu Kariću

Internet "gori", hrvatski vratar postao je pravi hit!

obrana
Foto: Facebook
05.11.2016.
u 13:20

Video s utakmice odigrane u sklopu proslave 40. godina postojanja Nogometnog kluba MV Croatia 1976 postao je hit na facebooku.

Trenutak s travnjaka u Slavonskom Brodu obišao je Hrvatsku i nasmijao mnoge.

Video s utakmice odigrane u sklopu proslave 40. godina postojanja Nogometnog kluba MV Croatia 1976 postao je hit na facebooku.

Domaći veterani igrali su u protiv veterana zagrebačkog Dinama, a vrhunac utakmice bio je trenutak u kojemu domaći vratar Đuro Čukušić, koji je uspio zaustaviti udarac legendarnog Veldina Karića, na kraju pliva u lokvi vode.

Obrana gotovo kao u vaterpolu, a i teren izgleda nije daleko.

>>Primio jedan od najbizarnijih golova u povijesti pa je suspendiran, ne smije na SP!

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:22 05.11.2016.

bitno je sudjelovati,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije