Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAO 6.000 EURA

Hrvatski vratar platio operaciju srpskom navijaču: 'Ne želi to reći, ali mi dobro pamtimo'

Ljubljana: Matej Dela? na zagrijavanju prije utakmice NK Olimpija - FC Chelsea
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
03.02.2023.
u 10:23

Matej Delač je bio velika nada hrvatskog nogometa, a 2010. ga je doveo slavni Chelsea. Godinama ga je slao na posudbe, ali Matej nikad nije dobio priliku braniti za plave. Posljednje tri godine igra u Danskoj.

Hrvatski vratar Matej Delač (30), koji danas brani za danski Horsens, svojedobno je platio 6.000 eura za operaciju navijaču iz Vojvodine.

Javnost za to ne bi saznala da nedavno nije dao intervju za Sportski žurnal gdje je govorio i u razdoblju u Vojvodini za koju je branio 2013. godine.

"Skroman kao i uvijek, Matej Delač nije spomenuo da je svojevremeno sam dao 6.000 eura za operaciju našeg navijača Stojana Kolarova, ali mi i dalje dobro pamtimo sve! Ljudino, bit će nam drago da nam što prije budeš gost u Novom Sadu i tvojoj Vojvodini", objavio je klub na društvenim mrežama.

Delač im je odgovorio:

"Hvala vam puno! Voša zauvijek u mom srcu! Pozdrav za sve navijače i vas u klubu."

Delač je bio velika nada hrvatskog nogometa, a 2010. ga je doveo slavni Chelsea. Godinama ga je slao na posudbe, ali Matej nikad nije dobio priliku braniti za plave. Posljednje tri godine igra u Danskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije