Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA BUNDESLIGA

Hrvatski trojac raspucan u pobjedi HSV-a

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl
17.02.2010.
u 22:27

U srijedu je na rasporedu bilo pet utakmica njemačkog rukometnog prvenstva. U najzanimljivijoj je Hamburg svladao Rhein-Neckar Löwena 37:26.

Bio je to ogled vodeće i petoplasirane momčadi ljestvice, a izjednačenost u njemu vladala je do 41. minute utakmice i minalnog vodstva domaćina 23:22. Serijom 6-1 kroz narednih pet minuta riješeno je pitanje pobjednika, a svakako valja istaknuti da je u njoj tri pogotka postigao Blaženko Lacković, a jedan dodao Igor Vori.

Na kraju je Lacković ubacio pet, Vori tri gola, a obojicu ih po broju pogodaka zasjenio Domagoj Duvnjak sa šest. Najbolji strijelac Hamburžana bio je Hans Lindberg s 11 golova, od čega je pet postigao sa sedam metara.

Lübbecke Nikole Blažička slavio je 27:26 protiv Gummersbacha Drage Vukovića i Vedrana Zrnića. Vuković je zabio dva, a Zrnić pet golova (dva iz sedmerca) za poraženu momčad.

Ivan Ninčević je zabio tri gola u porazu Füchse Berlina od Flensburga. Bilo je 26:25 za goste.

Kiel je bio siguran protiv slabašnog Dormagena (32-20).

Rukometna Bundesliga, 20. kolo:

Füchse Berlin - Flensburg 25:26

Kiel - Dormagen 32:20

Düsseldorf - Lemgo 26:30

Hamburg - Rhein-Neckar Löwen 37:26

Lübbecke - Gummersbach 27:6

Redoslijed: 1. HSV 37, 2. Kiel 36, 3. Flensburg 30, 4. Göppingen 27 (-1), 5. Lemgo 26...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije