Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Tursku

Hrvatski reprezentativac za sedam milijuna eura ide u Beşiktaş

Domagoj Vida, Vedran Ćorluka i Duje Čop
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
29.05.2017.
u 18:53

Klub čiju je momčad do prije dvije godine vodio Slaven Bilić platit će Dinamu sedam milijuna eura. Vidina plaća u Beşiktaşu bit će četiri milijuna eura

Domagoj Vida nakon četiri godine igranja u Ukrajini odlazi iz kijevskog Dinama s kojim ima ugovor do ljeta 2018. godine. Za hrvatskog reprezentativca već se neko vrijeme zanima Beşiktaş, a turski mediji tvrde da je postignut dogovor.

Klub čiju je momčad do prije dvije godine vodio Slaven Bilić platit će Dinamu sedam milijuna eura. Vidina plaća u Beşiktaşu bit će četiri milijuna eura.

U zimskom prijelaznom roku u momčad iz Istanbula stigao je Matej Mitrović iz Rijeka. Domagoj Vida na Transfermarktu ima cijenu od devet milijuna eura.

Komentara 3

Avatar juricamesko
juricamesko
19:43 29.05.2017.

bravo za Vidu bravo za Dinamo

TO
toljaga22
18:56 29.05.2017.

ja.mislio carli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije