Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVENTIVA

Hrvatski prvak igračima predložio da naručuju hranu kako ne bi morali ići u restorane

Veselin Vujović
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
14.03.2020.
u 18:30

Čak smo ih savjetovali da naručuju hranu putem dostave kako ne bi morali u restoran. Nadam se da su svi ozbiljno shvatili ove naputke jer samo jedan zaraženi igrač značio bi pravu katastrofu za cijeli klub – istaknuo je Veselin Vujović

Nekako je bilo za očekivati da se prekidaju sva natjecanja pod okriljem Europskoga rukometnog saveza. Tako se tijekom ožujka i travnja neće igrati ženske kvalifikacije za plasman na EP 2020. godine, utakmice osmine finala Lige prvaka, četvrtfinala Lige prvakinja, peto i šesto kolo po skupinama Kupa EHF-a, četvrtfinala muškog Challenge kupa, te polufinale ženskog Kupa EHF-a i Challenge kupa. Otkazane su i preostale dvije utakmice četvrtfinala SEHA Gazprom lige.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, raspustio je momčad.

– Na žalost, nema treninga. Hoćemo li trenirati sljedeći tjedan znat ćemo u ponedjeljak. Tražio sam od kluba da igrače i stručni stožer stave u samoizolaciju, da se svi testiramo. Tražio sam da na raspolaganje dobijemo nekakvu dvoranu koja će se naravno prethodno dezinficirati. Za sada nemam nijedan odgovor na moje želje. Tko zna, možda nećemo trenirati dva, možda nećemo trenirati četiri tjedna. Igrači su dobili naputak da ne napuštaju Zagreb, da ne izlaze tamo gdje je puno ljudi. Čak smo ih savjetovali da naručuju hranu putem dostave kako ne bi morali u restoran. Nadam se da su svi ozbiljno shvatili ove naputke jer samo jedan zaraženi igrač značio bi pravu katastrofu za cijeli klub – istaknuo je Veselin Vujović, trener “plinara”.

Rukometašice Lokomotive također ne treniraju.

– Rukomet je takav sport u kojem ima puno međusobnih kontakata pa time postoji i veća opasnost zaraze. Mene više zabrinjava kada će EHF donijeti odluku kada će se igrati naše polufinale Challenge kupa protiv Naise iz Niša. Jer, što ako nećemo trenirati deset, dvadeset dana, a onda nam kažu da igramo za tjedan dana. Kako da igramo bez treninga? Jedno od rješenja je da se odigra Final-Four, na jednom mjestu u tri dana – rekao je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive. 

>>> Pogledajte gostvanje srebrnih Davida Mandića i Marina Šipića na Večernji TV-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije