Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio bez tjelohranitelja

Hrvatski navijači na tribini krenuli na predsjednika Srbije Vučića, evo što se dogodilo!

Vučić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
07.05.2018.
u 11:29

Prvo su mi htjeli nešto dobaciti, a onda su me upitali: "Je li tvoj tjelohranitelj naoružan?"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u ekskluzivnom intervjuu za Kurir govorio je svemu i svačemu, a velik prostor dobila je i Hrvatska. Govorio je o odnosima s našom državom i našim političarima, a spomenuo je i anegdotu s utakmice otprije nekoliko dana kad je na tribini susreo hrvatske navijače. 

Vučićeva priča djeluje pomalo neuvjerljivo, ali evo kako je to izgledalo prema njegovu viđenju.

– Istina je što se priča, volim katkada pobjeći svom osiguranju. Nemam problema s tim što to može biti opasno. Evo, na jednoj utakmici u inozemstvu do mene su došli momci iz Zagreba i Splita. Prvo su mi htjeli nešto dobaciti, a onda su me upitali: "Je li tvoj tjelohranitelj naoružan?" Ja sam im tada poručio da nemam tjelohranitelja, da je to moj sin – prepričava Vučić pa nastavlja:

Vučić
1/7

– To je bilo prije nekoliko dana, na utakmici Roma – Liverpool. Sin me zamolio da odemo na taj susret i otišli smo. Nakon što sam im rekao da je to moj sin, dodao sam da nemamo oružje kod sebe, da ne moraju brinuti. Tada su mi rekli: "Svaka čast, hrabriji si nego svi drugi ovdje". To nisu bili neki klinci, nego navijači iz Zagreba i Splita. Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet iako sam vidio da su stigli s negativnim predrasudama – zaključio je tu priču Vučić.

Komentara 116

DU
Deleted user
12:05 07.05.2018.

...nakon sto je goloruk odbranio sina od horde krvolocnih Hrvata onda je sisao na teren, obukao dres i dao 2 gola za svoj tim ali niko mu nije pljeskao od ljubomore. Na putu prema aerodoromu porodio je 2 trudnice a na check-inu je sreo direktora Barille pa ugovorio 2 nove tvornice rezanaca u Mrcajevcima. Tijekom leta je pozlilo pilotu pa je Aca smiriviao putnike dok su stujardese zajedno sa kopilotom vristale od straha. Iz drugog pokusaja je uspio prizemljit avion na beogradski aerdorom i mirno se pomjesat sa ruskim turistima i tako neprimjento izaci iz zracne luke.i

MA
Majur
11:52 07.05.2018.

Mislim da se i normalni Srbi valjaju od smijeha na ovu bajku.

EL
EldersRealm
11:42 07.05.2018.

Kurir gradi kult vodje u Srbiji a Delac je valjda zaduzen za Hrvatske obozavatelje lika i djela ovog navodno europeiziranog cede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije