Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALA STRUČNJAKA

Hrvatski dresovi proglašeni za najljepše u Europi!

Dres
Foto: Nike
1/6
30.03.2016.
u 11:55

Na drugo i peto mjesto uvršteni su dresovi reprezentacije Belgije, a treće i četvrto mjesto pripalo je pričuvnim garniturama Francuske i Italije

Ugledni nogometni časopis FourFourTwo rangirao je sve dresove sudionika Europskog prvenstva u Francuskoj, a hrvatska kombinacija zauzela je prvo i šesto mjesto. Nova garnitura hrvatskih dresova, u kojima će vatreni zaigrati ovoga ljeta na smotri najboljih europskih reprezentacija u Francuskoj, dobiva brojne pohvale, a njima se pridružio i FourFourTwo.

U izboru najljepših dresova na Europskom prvenstvu, prvi, crveno-bijeli hrvatski dres zauzeo je prvo mjesto, dok je druga, plava kombinacija zauzela šesto mjesto.

– Domaći hrvatski dresovi uvijek izgledaju sjajno, ali efekt vijorenja zastave dovodi ih do savršenstva. Problem leži samo u tome kako ih Nike može nadmašiti – stoji u pojašnjenju.

Na drugo i peto mjesto uvršteni su dresovi reprezentacije Belgije, a treće i četvrto mjesto pripalo je pričuvnim garniturama Francuske i Italije.

Vatreni su u svojim novim dresovima već zaigrali u prijateljskim utakmicama protiv Izraela u Osijeku te protiv Mađarske u Budimpešti.

>> U ovom dresu će Hrvatska nastupati na Euru! Sviđa li vam se?

Komentara 21

MO
mobitel20
12:51 30.03.2016.

Naravno da je najljepsi. Bas kao i drzava ,hejterima unatoc !

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:09 30.03.2016.

Trebalo je smognut snage za ovo objavit pa smo našli solomunsko rješenje .... autor - večernji

NA
Nale50
14:45 30.03.2016.

Interesantno je da komentator HRT-a , Stjepan Balog uopće nije primjetio da na dresovima u plavoj varijanti postoje kvadratići(" kockice")...inače tijekom cijele utakmice je gnjavio nevažnim glupostima...čini mi se da on ne vidi dobro...kad ne prepozna igrača onda priča oriča o transferima i drugim sitnicama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije