Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA

Hrvatske reprezentativke s pet poraza završile nastup na Europskom prvenstvu

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u odbojci, Hrvatska - Rumunjska
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
23.08.2023.
u 23:31

Prvi su set protiv Italije izgubile sa 25-23 da bi u nastavku do izražaja stigla veća širina kadra kod protivnica. Andrea Mihaljević je sa 13 poena bila najučinkovitija kod Hrvatske, dok je Loveth Omoruyi sa 15 poena predvodila Italiju

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija svoj je nastup u skupini B na ovogodišnjem Europskom prvenstvu okončala s pet poraza u isto toliko nastupa, u susretu posljednjeg 5. kola u Torinu očekivano je bolja bila reprezentacija domaćina Italije sa 3-0 (25-23, 25-19, 25-17).

U dvoboju koji nije imao rezultatskog značaja, jer Italija je i prije njega osigurala prvo mjesto u skupini dok Hrvatska nije mogla do prolaza, hrvatske su odbojkašice punih set i pol bile ravnopravne.

VEZANI ČLANCI:

No, prvi su set izgubile sa 25-23 da bi u nastavku do izražaja stigla veća širina kadra kod Italije. Andrea Mihaljević je sa 13 poena bila najučinkovitija kod Hrvatske, dok je Loveth Omoruyi sa 15 poena predvodila Italiju.

VIDEO Livaković sve dogovorio s novim klubom, zna se i tko je novi kapetan Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije