Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Hrvatske reprezentativke porazile Rumunjsku 2:1. Iduća je na redu Slovačka

Varaždin: Nogometašice Hrvatske u premijernom izdanju u Ligi nacija svladale Rumunjsku 2:1
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/14
22.09.2023.
u 22:47

Četiri pobjednika skupina u Ligi B, u kojoj je Hrvatska, ostvarit će plasman u Ligu A. Četiri drugoplasirane ekipe igrat će protiv trećeplasiranih ekipa iz Lige A te će pobjednik svake od tih utakmica igrati u Ligi A

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija u svom je prvom nastupu u Ligi nacija u susretu skupine 2 Lige B u Varaždinu svladala Rumunjsku sa 2-1 (1-1). Rumunjska je povela golom Kristine Carp (31), no Ivana Rudelić (45+1) je sjajnim lobom s više od 40 metara uspjela poravnati u posljednjim sekundama prvog poluvremena, da bi Petra Pezelj (54) u nastavku kompletirala preokret.

U drugom dvoboju ove skupine Finska je na svom terenu nadigrala Sovačku sa 4-0 (3-0). Hrvatska će sljedeći nastup imati već za četiri dana kada će gostovati kod Slovačke u Senecu.

GALERIJA Nogometašice Hrvatske u premijernom izdanju u Ligi nacija svladale Rumunjsku 

Varaždin: Nogometašice Hrvatske u premijernom izdanju u Ligi nacija svladale Rumunjsku 2:1
1/14

Četiri pobjednika skupina u Ligi B ostvarit će plasman u Ligu A. Četiri drugoplasirane ekipe igrat će protiv trećeplasiranih ekipa iz Lige A te će pobjednik svake od tih utakmica igrati u Ligi A, a poraženi u Ligi B.

VEZANI ČLANCI:

Tri najbolje trećeplasirane ekipe igrat će protiv triju najboljih drugoplasiranih ekipa iz Lige C, pobjednice će igrati u Ligi B, a poražene u Ligi C. Najlošija trećeplasirana ekipa i četiri četvrtoplasirane ekipe ispadaju u Ligu C.

VIDEO Jao! Guardiola se zagrnuo od smijeha na ideju da Manchester United postane prvak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije