Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europsko prvenstvo

Hrvatska U-19 reprezentacija poražena od Francuske

Simon Sluga
Marko Lukunić/PIXSELL
06.07.2012.
u 18:24

U posljednjem kolu "mini vatrenima" bitna je samo pobjeda protiv Srbije, ali ovisimo i o rezultatu susreta Engleske i Francuske

Hrvatska U-19 reprezentacija doživjela je i prvi poraz na Europskom prvenstvu u Estoniji. Nakon odlične igre i remija s Engleskom (1:1), naši su mladi reprezentativci poraženi od Francuza 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Foulquier u 79. minuti utakmice.

U drugoj utakmici igranoj u našoj skupini Engleska je pobijedila Srbiju sa 2:1.

Hrvatska tako više ne ovisi sama o sebi jer nakon dva kola Francuska je vodeća u skupini s maksimalnih 6 bodova, Engleska je druga s četiri, mi imamo jedan bod, a Srbija je posljednja bez boda.

U posljednjem kolu "mini vatrenima" bitna je samo pobjeda protiv Srbije, ali ovisimo i o rezultatu susreta Engleske i Francuske.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajinx
21:18 06.07.2012.

Dinamo i Hajduk, objasnite zašto niste poslali vaše igrače na Europsko prvenstvo. Znate kako se podiže cijena igračima? Pošalje ih se na velika takmičenja da ih svijet vidi.

OB
-obrisani-
22:51 06.07.2012.

u 21:18h kajinx je napisao/la: Dinamo i Hajduk, objasnite zašto niste poslali vaše igrače na Europsko prvenstvo. Znate kako se podiže cijena igračima? Pošalje ih se na velika takmičenja da ih svijet vidi. >>>> Za to je kriv Markovic ic i HNS. Pravilo HNS moralo bi se tretirati kao zakon. Na poziv se moraju pustiti pozvani igraci i tocka.( da je neki igrac u klubu povrijedjen ,bez nega bi se moralo ,ne ). Eeeee mora se i bez njega kad igra za repku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije