Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladen Miletić
Povratak na članak

Težak brodolom Červarove družine, obrana je bila torpedirana

Naš napad oslanja se na individualnu kvalitetu koja nije mala, ali budimo svjesni da će pravi sustav, automatizam u igri, uvijek biti ispred svega

Komentari 15

MN
Mamuti na plaži
11:30 17.01.2018.

To ti je kad je bivši zidar novinar...s građevine na laptop...

VL
IV
Ivicazgb
11:25 17.01.2018.

Nece osvojit medalju, ali nema veze, zašto bi i morali??? Svejedno su ok !!!

VL
BL
bluesclues
11:52 17.01.2018.

problem je sto smo mi navijaci nerealni i imamo prevelika ocekivanja - Hrvatska nema golmana koji bi bio medju prvih 20 (ukljucujuci i halilovica), nema zapravo niti jednog igraca ekstra klase(osim mozda duvnjaka) koji bi povukao ekipu a realno, pola ekipe su igraci osrednje kvalitete, dobri klubski igraci ali nikakva posebna klasa -cervarovo vrijeme je proslo i vidjelo se sad protiv svedjana da je je bio zbunjen i bez rjesenja jedina njegova taktika su bile ceste izmjene ali cesto jako nerezonske - kad se sve zbroji mi po kvaliteti ne spadamo u kategoriju reprezentacija za medalje, ono sto nas krasi je borbenost i srce, pogotovo na domacem terenu i to je dovoljno za ekipe kao srbija ili island ali nije dovoljno kad nam dodju ekipe iz one prve rukometne lige - mozemo ponekad i protiv njih odigrat ekstra utakmicu i pobijedit, ali treba realno rpihvatit cinjenicu da ima bar 5-6 reprezentacia koje su puno kvalitetnije od nas - to ne znaci da ih ne mozemo pobijedit i zato nikad ne treba gubit nadu, treba do kraja navijat za nase decke jer se bore kolko got mogu i nitko vise od njih ne zeli pobjedu na svakoj utakmici, i ne treba pljuvat nakon poraza jer decki to ne zasluzuju...

VL
MA
marianna.amigya
11:56 17.01.2018.

Idemo u finale !

VL
DU
Deleted user
11:21 17.01.2018.

Hrvatska je rukometna velesila i na zalost novinara osvaja🥇

VL
Avatar babas
babas
22:34 17.01.2018.

Realno ima tu bar 8 ekipa koja svaka svaku moze tuci.sve ovisi o danu. I mi i Svedani spadamo u tih 8,nema tu nekih velikih favorita. Nasa obrana je bila katastrofalna protiv Svedske,kako su tako pali nakon prve dvije utakmice ne znam. To struka mora analizirati i ne smijemo vise ponoviti.

VL
IV
IVAN1963
22:35 17.01.2018.

U rukometnu utakmicu Hrvatska: Švedska, obje reprezentacije su ušle opušteno. Međutim, Skandinavcima i njihovim susjedima je ovo primaran sport kojega oni nazivaju i rekreativna zabava. U toj njihovoj zabavi nije bitna samo forca, već i mozak igra svoju igru. Pobjedili su našu reprezentaciju i nadigrali. Tko je kriv za izgubljeno: Prevelika opuštenost Hrvatske reprezentacije, nestaloženost i nediscipliniranost. Kada je povela Švedska, izbornik njihove reprezentacije traži pauzu i izričito naređuje svojim igračima: Blokirajte Cindrića i Karačića i pobjeda je naša. Naš Lino, kojeg ni najmanje ne osuđujem, to isto je trebao učiniti i blokirati Nilsena i Lagergrena koji su promotori igre u reprezentaciji Švedske. Obranu je trebalo unaprijediti s više ometanja i blokiranja šuteva rukama. Koristiti maksimalno krila i pivota. Sve kombinacije koje naš Lino koristi su dobre ali u mješanju kombinacija se igači psihološki iscrpe. ''Kvalitetna obrana je najbolji napad'' i u strategiji ratovanja. Ukoliko naš Lino i Hrvatska reprezentacija utvrde činjenicu da je loša obrana izgubila utakmicu i da nisu krivi naši vratari, već ne dovoljno ometanja Švedskih igrača onda smo riješili sve utakmice do kraja prvenstva i biti će ''Zlatna Hrvatska'', kao što i je. Imamo veliki potencijal !!! NAPRID KAUBOJI!!!

VL
IT
I-To
11:44 17.01.2018.

Su naši prvi ili zadnji.

VL
Avatar ciciban
ciciban
14:47 17.01.2018.

reko sam ja neki dan, dok je kraljica dosla da navija gotovi smo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.