Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srebrić nije bio iskren
Povratak na članak

Hrvatska s Gruzijom mora igrati u Poljudu

Još od kraja listopada znalo se da Hrvatska taj lipanjski dvoboj protiv Gruzije ne može igrati u Zagrebu zbog koncerta Bon Jovija.

Komentari 15

Avatar Castro
Castro
10:40 30.03.2011.

flame@ i tamo bi svi bili isto prihvaceni kao HRVATSKI REPREZENTATIVCI , u splitu to dijele na zagrepcane, svicarce, posavljake....

VL
Avatar feudalac
feudalac
22:04 29.03.2011.

Gdje su najbolje akcije? I u ugostiteljskim objektima u samom centru grada mogu se pronaći akcijske ponude! Primjerice, slastičarnica Dizzies u Tkalčićevoj ulici nudi bilo koju kavu i palačinku po akcijskoj cijeni od samo 15 kuna! Inače, samo palačinka stojiji 12 kuna. Lokal Baza kavu s mlijekom i Coca-Colu nudi po posebnoj cijeni od 17 kuna. Unatoč visokim cijenama napitaka, u ugostiteljskim objektima u trgovačkim centrima mogu se naći i povoljnije ponude. Primjerice, Funktion bar trenutačno ima akciju kave s mlijekom i Coca-Cole za 22 kune. Ušteda je znatna ako se uzme u obzir da je redovita cijena kave s mlijekom 11 kuna, a kola stoji 16 kuna. Započnite dan na zdrav način! Lokal Meet&Eat u trgovačkom centru Westgate u svojoj posebnoj ponudi nudi kavu s mlijekom i cijeđeni svježi sok od naranče za samo 11 kuna! Bowling centar ne posustaje s akcijama, pa tako posjetiteljima nude kavu i Coca-Colu za 15 kuna. Da kavu možete popiti sa sokom umjesto s vodom i pri tome ne bankrotirati pokazao je lokal Lui Cafe u Westgateu. U ponudi nude kavu te po izboru sokove Cappy, Pago, Fanta ili Orangina za 16 kuna. Kava u kombinaciji s Cocktom stoji 15 kn, a s Cedevitom ili ledenim čajem 14 kuna. Omiljeno mjesto za one koji vole svježe i zdravo isto tako nudi zamamnu ponudu. Kupite li dvije kave s mlijekom, ukusan kroasan dobivate za samo jednu kunu! Ovakvim ponudama doista je teško odoljeti.

VL
PR
pravaistina88
22:09 29.03.2011.

krenem čitat tekst, dođem do pola prve rečenice i onda skužim da... u životu trenutno imam otprilike 47 važnijih stvari nego baviti se pseudoekskluzivama Ozya Maršića i verbalnim isprcima Zokija Srebrića i homića Markovića. Zapravo, kad bolje razmislim, ove dvijeje uzalud potrošene minute života debelo ću žaliti na smrtnoj postelji!

VL
EU
EuroAzija
22:14 29.03.2011.

Maršić je poznat kao trol, a to je sada još jednom i dokazao. Znaš Maršiću, mogao je Srebrić odvesti repku u Pulu, Osijek, čak i Varaždin. Ali ajde dobro, pozitivno je što Gruzija nema crnaca pa tovarčuge neće hukat da nas još jednom osramote.

VL
PR
pravaistina88
23:01 29.03.2011.

patriot: da nema Dalmacije, Hrvatska bi bila najprosperitetnija zemlja u Europi. Vi ste naš križ, naše breme, naša kugla oko noge. Vi i vaš lovačko-sakupljački mentalitet.

VL
TR
traper
23:31 29.03.2011.

Ovaj Ozren ( to je valjda planina iznad nekog hervatskog grada?) je pekao zanat kod Flaka ili Dasovića kad ovako nekontrolirano kenja. \"Ova zemlja\" kako je zovu Ozrenovi ideolozi ima ipak više od dva stadiona koja zadovoljavaju propise UEF-e, a žal za Sinovčićem koji je \"trebao\" biti na Srebrićevom mjestu trajati će još dosta dugo...

VL
BR
brecuja
23:46 29.03.2011.

pravaistina88: ti si sine jedan obični frustrirani maloumni punoglavac kome je ispran mozak mržnjom, stereotipima, medijima i ko zna čime još... odnosno drugim riječima primitivizmom.žalosno od tebe da si toliko ograničen ali eto...ljudska glupost je neograničena. pođi malo jedno ljetoto u đir po otocima, malim mjestima, velikim gradovima, uvalama, konobama, šumama..zaplovi malo na barci, popričaj s ljudima, popij bevandu, baci ribu na gradele, pođi na hajduka....pa onda dođi i napiši nešto suvislo što misliš o dalmaciji...

VL
MF
muffins_for_all
00:05 30.03.2011.

Jeste vi marva balava!!! Svi smo mi hrvati, ... jest nekima od vas govnara tesko ubaciti \"koscuru\"...pa se pocnete klat ko vukovi... idite u tri pm sa vasim komentarima. Ako je neko zbog usranog Markovica sposoban vrijedjat Dalmatinca, Istriana, Slavonca, Purgera itd itd neka seli u Srbiju...

VL
ME
metod
00:46 30.03.2011.

ma ovo split triba odbit iz inata! Pa neka si Marković i Srebrić sljedeči put malo promisle hoče li se kvalifikacije igrat po cijeloj hrvatskoj ili samo u govnogradu (zagreb). Trebaju svi gradovi ih odbiti i kazati toj dvojici da oni trebaju zastupati cijelu Hrvatsku, jer su za to odabrani;čitaj lopovlukom su se sami izabrali; a ne da služe onom mafijašu mamiću koji je več odavno trebalo biti pred streljačkim vodom i pokopan bez ikakvih počasti na nepoznatom mjestu poput artukovića.

VL
Avatar Castro
Castro
08:27 30.03.2011.

Hej novinaru....pa sto je sa Rijekom, Osijekom, Pulom ,Varazdinom....Tko kaze da se mora igrati u Splitu !!!!! Sto bi bilo da se i u Splitu ne moze, dali bi otkazali tekmu ?? E koja si ti biljka..... Iskreno bi volioio da se ne igra u Splitu, nikada nismo dobro prosli tamo. Al ne cudi me.

VL
Avatar flame
flame
09:19 30.03.2011.

Predlažem da se igra u Širokom Brijegu ili Mostaru, tamo dobivamo sigurno!:-)

VL
GU
Gustavo
11:09 30.03.2011.

Pa gdje će igrat u Zagrebu, u Maksimiru nema trave ili su je u međuvremenu zasadili?

VL
FE
febo
12:15 30.03.2011.

Nije dosta da nam je država ovakva kakva je... , nego se onda javljaju ljdski isprdci , za koje pitaj boga kako su rođeni , jer majka takve idiote ne rađa..Ovaj metod , pa prava istina... , o Bože moj , jel istina da to majak može roditi , ma ne ... , to su 100 % idioti i mislim da ne spadaju u ljude !!!!!!

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
22:41 30.03.2011.

flame je u pravu,treba igrati u Sirokom Brijegu i neka nam sudi Hercegovac.Sigurno cemo svakoga dobiti..

VL
TO
torca
03:05 01.04.2011.

Igraci su odavno rekli da se najbolje osjecaju na Maksimiru..do zadnje utakmice...sad bi oni malo kad ih se izvizdalo na Maksimiru na Poljud...A sta misle da ce ih tamo cekati sa cokoladicama...Srebic je jedan veliki lazov...Spitu je ponudija domacinstvo utakmice sa Gruzijom jer je na Maksimiru koncert u lipnju od Bon Jovi-a.....Da nije koncerta utakmica bi se igrala na Maksimiru bila trava zuta , crvena ili zelena....Tako da je zakljucak...Ajde te vi lipo igrati u Vinkovce , Osijek , Varazdin , Rijeku ....Ma bilo di samo se maknite od Splita...I dok je ova guba senilna na vlasti u HNS zaobilazite u velikom luku Split.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.