Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U19 SVJETSKO PRVENSTVO

Hrvatska reprezentacija ostala bez finala: Španjolci bili uspješniji u polufinalu s 37-29

Varaždin: Hrvatska i Njemačka u finalu Europskog prvenstva rukometaša do 19 godina
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
11.08.2023.
u 23:59

Hrvatska će tako u nedjelju od 17.30 sati igrati za treće mjesto protiv Egipta, dok će Španjolska također u nedjelju, ali od 20 sati igrati finale protiv Danske s obzirom da je u prvom polufinalu Danska svladala Egipat sa 39-35 (23-18)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija do 19 godina nije se uspjela plasirati u finale Svjetskog prvenstva u Varaždinu, uspješniji su u polufinalu bili vršnjaci iz Španjolske sa 37-29 (15-11).

Hrvatska je odlično krenula u dvoboj i sredinom prvog poluvremena imala vodstvo od 8-5. No, tada je stala i Španjolska se ekspresno vratila u rezultatsku ravnotežu, a onda do poluvremena i napravila veliku prednost. Serijom 9-2 Španjolci su stigli do vodstva 14-10, a u nastavku je njihova prednost rasla i do najvećih 10 golova (32-22).

GALERIJA Uhićeni Hrvati izvedeni pred istražnog suca u Ateni

Varaždin: Hrvatska i Njemačka u finalu Europskog prvenstva rukometaša do 19 godina
1/8

Petar Krupić s devet i Aleksandar Čaprić sa sedam pogodaka bili su najefikasniji u sastavu Hrvatske, dok je Xavier Gonzalez Unciti postigao 11 poodaka uz stopostotnu realizaciju za Španjolsku.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska će tako u nedjelju od 17.30 sati igrati za treće mjesto protiv Egipta, dok će Španjolska također u nedjelju, ali od 20 sati igrati finale protiv Danske s obzirom da je u prvom polufinalu Danska svladala Egipat sa 39-35 (23-18).

VIDEO Golman Ivan Lučić nakon utakmice: 'Ako mi budemo mi, sve će biti dobro'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije