Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB LIGE NACIJA
Povratak na članak

Hrvatskoj na jesen zajamčena dva velika domaća spektakla

Niti jedna od hrvatskih nacionalnih televizijskih kuća nema pravo prijenosa ždrijeba Lige nacija, niti ovih spektakularnih utakmica koje će na jesen igrati naša reprezentacija.

Komentari 10

DU
Deleted user
21:39 23.01.2018.

Ligu A u kojoj je i HR čine 12 najjačih reprezentacija i HR je jedina reprezentacija s ovih prostora koja se nalazi u najjačoj skupini . Ostale su svrstane ne u B nego C i slabije skupine, no sve na na osnovu dosadašnjih rezultata. Ovime je sve rečeno.

VL
JU
juma
22:17 23.01.2018.

Velika je to mogucnost predstaviti nasu zemlju i njezin nogomet igrajuci protiv najvecih europskih nacija. Nazalost opet cemo se sramotiti onim ruglom od stadiona, ali bitno je da novca ima za sve kojekakve netalentirane kulturnjake i soroseve udruge, a ne za one po kojima smo prepoznatljivi u svijetu. Nogometna reprezentacija najveci je hrvatski brend i nije zasluzila ovakav tretman. Dok skoro sve druge tranzicijske zemlje, iako bez nekih nogometnih rezultata i zvijezda modernog nogometa imaju moderne stadione, mi igramo na rusevnom Maksimiru.

VL
Avatar jumanji
jumanji
21:50 23.01.2018.

skupina a je podjeljena u 3 podskupine po 4 sudionika..

VL
KE
kentie
10:46 24.01.2018.

e moj juma, etat ne znajem koliko goda imaš i koliko dugo po ovoj zemli hodiš...al pitaj Bandića, zakaj je zaustavil rekonstrukciju stadiona u Maksimiru 2001. koja se u tri faze trebala završit 2007...samo ga to pitaj...

VL
Avatar dzambo
dzambo
05:14 24.01.2018.

Tribali bi igrat te dvije tekme iz skupina 1 I 2 protiv...Belgije I Svicarske...a ostale velikane nece to Hrv. zapasti....

VL
ZA
zarkotih
22:13 23.01.2018.

Biće kao i sa košarkom. bc reprezentacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.