Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Hrvatska prvi nositelj, Srbi dobili pozivnicu: Ovo su nam potencijalni protivnici

Borna Ćorić i Marin Čilić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
23.11.2019.
u 19:58

Hrvatska će biti domaćin ako izvuče Brazil, Kolumbiju, Nizozemsku, Slovačku ili Indiju, gost ako dobije Čile ili Ekvador, a u svim ostalim slučajevima odlučit će ždrijeb.

Pozivnicu za završni turnir Davisova kupa 2020. godine dobile su Srbija i Francuska, objavili su Međunarodni teniski savez (ITF) i Piqueov Kosmos.

Te će se dvije reprezentacije pridružiti ovogodišnjim polufinalistima (Kanada, Rusija, Velika Britanija i Španjolska), a ostalih 12 sudionika dobit će se nakon kvalifikacija u ožujku.

Ždrijeb je u nedjelju, a Hrvatska je očekivano dobila status nositelja, dapače bit će prvi nositelj. Potencijalni suparnici su nam Bjelorusija, Brazil, Čile, Kolumbija, Ekvador, Mađarska, Južna Koreja, Nizozemska, Slovačka, Urugvaj, Uzbekistan te pobjednik dvoboja Pakistan - Indija (na rasporedu je 29. i 30. studenoga).

Hrvatska će biti domaćin ako izvuče Brazil, Kolumbiju, Nizozemsku, Slovačku ili Indiju, gost ako dobije Čile ili Ekvador, a u svim ostalim slučajevima odlučit će ždrijeb.
 

Komentara 3

DH
dalibor.hren
10:03 24.11.2019.

Prvi nositelji!? Čega???

ČE
četverac
20:14 23.11.2019.

Evo nas ponovno na završnom turniru. Samo da Čilić i Ćorić budu pravi. I da igrači počnu slušati izbornika, tko god to bio.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
00:52 24.11.2019.

Braća Sinković proglašeni u Londonu najboljim veslačima na svijetu,bravo za braću Sinković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije