Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Rio

Hrvatska protiv Šveđana isprobava igru sa sedam igrača u napadu

06.04.2013., Arena Zagreb, Zagreb - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo u rukometu, skupina 4, 3. kolo, Hrvatska - Madjarska. Domagoj Duvnjak. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
13.07.2016.
u 08:15

– Kako za mene, tako će i za ostale trenere to biti novost. Probat ćemo to uigravati – zaključio je Željko Babić.

Rukometaši Hrvatske odigrat će večeras (20.30 sati) u Spaladium Areni u Splitu prvu od dvije prijateljske utakmice protiv Švedske u okviru priprema za Olimpijske igre u Riju. Naša reprezentacija nalazi se na pripremama u Zadru gdje će u subotu, 16. srpnja, odigrati drugu utakmicu protiv Šveđana.

– Igrači su jako disciplinirani, izvršavaju svoje obveze više nego što sam očekivao. Malo su umorni, to je normalno. Utakmice sa Švedskom poslužit će mi da isprobam neke nove stvari. Imamo dva, tri nova kretanja, imamo novu obranu, odnosno promjenu iz 5-1 u 6-0. Hrvatska će igrati kvalitetnije nego na Europskom prvenstvu u Poljskoj gdje smo osvojili broncu – istaknuo je Babić.

Prvi će se put primijeniti novo pravilo da u napadu umjesto vratara može igrati sedmi igrač.

– Kako za mene, tako će i za ostale trenere to biti novost. Probat ćemo to uigravati – zaključio je Željko Babić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije