Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA OI

Hrvatska protiv Njemačke u nesvakidašnjem terminu, a prijenos na neobičnom programu. Evo gdje gledati

Hanover:  Susret olimpijskih kvalifikacija rukometaša Hrvatska - Austrija
Foto: Swen Pförtner/PIXSELL
1/6
16.03.2024.
u 09:38

Utakmica protiv Njemačke kojom Hrvatska može izboriti nastup na Olimpijskim igrama igra se u neobičnom terminu (14.30). Neuobičajen je i kanal koji će prenositi susret - Doma TV, kanal specijaliziran za serije i dio je medijske grupe Nove TV.

Rukometaši Hrvatske danas u 14.30 sati, u ZAG Areni u Hannoveru, igraju protiv domaćina Njemačke, u drugom kolu kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Pariz. Obje reprezentacije imaju po jednu pobjedu. Hrvatska je bila bolja od Austrije (35:29), a Njemačka od Alžira (41:29). Za naše rukometaša plasman na igre može se dogoditi danas ako ne izgubimo od Njemačke. Dakle, dovoljan nam je bod ili pobjeda pa da širom otvorimo vrata Pariza. Odgovara nam i poraz do četiri pogotka razlike jer onda u bilo kakvom krugu ne možemo ispasti.

- Njemačka je jaka momčad, osobito su im dobri vratari i zato moramo biti jako koncentrirani i ne gubiti previše lopti. Bit će važno i vraćanje u obranu kako im ne bismo dopustili previše protunapada. Što se napada tiče, kod Nijemaca su odlični središnji vanjski Knorr i pivot Golla, oni čine odličnu kombinaciju koja jako dobro igra zajedno i zato moramo biri snažni u sredini obrane - rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Dagur Sigurdsson, prvi stranac na našoj klupi.

Islanđanin Sigurdsson oduševio je i time što pokušava naučiti riječi hrvatske himne kako bi se što bolje "uživio" u utakmicu.

- Želim biti dio momčadi, dio kulture i mislim kako je dobro da, kada se intonira himna, pjevati zajedno s ostalima i tako ući s pravim raspoloženjem u utakmicu. To sam radio dok sam bio igrač, a tradiciju nastavljam i kao trener. Pokušavam naučiti riječi himne, imam još dvije utakmice da se popravim - dodao je Sigurdsson.

Utakmica protiv Njemačke kojom Hrvatska može izboriti nastup na Olimpijskim igrama igra se u neobičnom terminu (14.30). Neuobičajen je i kanal koji će prenositi susret - Doma TV, kanal specijaliziran za serije i dio je medijske grupe Nove TV.

 

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
10:24 16.03.2024.

Svejedno mi gde gledam odlične hrvatske rukometaše nego kako Islanđanin stavi pesnicu na srce i peva a onaj moj Rasim Ljajić ni da bekne ? Crni Rasime

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije