Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ždrijeb u londonu

Hrvatska otvara Davisov kup s Talijanima pa stiže Nadal

'Croatia\'s Marin Cilic argues with the referee over a call during his men\'s singles tennis match against Australia\'s Lleyton Hewitt at the All England Lawn Tennis Club during the London 2012 Olympi
'MARCELO DEL POZO'
19.09.2012.
u 12:52

Održan je ždrijeb Svjetske skupine Davisova kupa u Londonu, u kojem je Hrvatska za protivnika u 1. kolu dobila Italiju.

Hrvatska je bila nositelj zajedno sa Španjolskom, Srbijom, SAD-om, Francuskom, Argentinom, Kazahstanom i Češkom, a Talijani su dobili pravo izbora terena na kojem će igrati, odnosno domaćinstva.

Ždrijebani parovi:

Kanada - Španjolska
Italija - Hrvatska
Belgija - Srbija
SAD - Brazil
Francuska - Izrael
Argentina - Njemačka
Kazahstan - Austrija
Švicarska - Češka

Raspored Davisova kupa za 2013. godinu je sljedeći: prva se kola igraju 1.-3. veljače, četvrtfinala 5.-7. travnja, polufinala 13.-15 rujna te finale 15.-17. studenog.

Prođu li Hrvati Talijane, vjerojatno će sljedeći biti Španjolci u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:07 19.09.2012.

Radite ražanj bez zeca. Kanađanin Raonić na domaćemu terenu može dobiti čak i Nadala koji možda čak i ne će igrati. A naši u Italiji bit će na zemljanim mukama jer će domaćini odabrati najsporiju podlogu. I tko zna ua u kakvoj će formi biti Karlović i Dodig. Možda bi već sada trebali krenuti uigravanje u parovima jer u pojedinačnim susretima mogu izgubiti i protiv četvrtoga talijasnkoga reketa.

DA
dario2612
13:37 19.09.2012.

Italija - Hrvatska; Belgija - Hrvatska ? s kim na kraju igramo ?

BP
bpza
14:07 19.09.2012.

Valjda: Italija - Hrvatska; Belgija - Srbija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije