Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi otkaz

Hrvatska ostaje bez jedinog 
UFC borca!

Igor Pokrajac
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
24.12.2014.
u 07:00

– Sigurno ću dobiti otkaz od UFC-a, no ne žalim ni za čim. Proveo sam u njemu pet godina i dobro se borio. Ostajem borac, planove ćete čuti uskoro

Nakon što je u Brazilu izgubio tehničkim nokautom od brazilskog borca Rogerija De Lime, što mu je bio četvrti poraz u nizu, vrlo je izvjesno da će Igor Pokrajac ostati bez ugovora s UFC-om. Nakon 12 nastupa pod krovom najjače svjetske organizacije slobodne borbe.

– Sigurno ću dobiti otkaz od UFC-a, no ne žalim ni za čim. Proveo sam u njemu pet godina i dobro se borio. Ostajem borac, planove ćete čuti uskoro – kazao je Pokrajac za FightSite.

Ključne riječi

Komentara 1

CA
caesarporec
10:05 24.12.2014.

Zalosno takav borac.ali glavu gore nije jedini UFC ima tu i drugih organizacija koje su dosta dobre.kraj krajeva ni CRO COP nije bijo sjajan na UFC ali gle di je stigo veliko ime ponos HRVATSKE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije