Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupili se u Zagrebu

Hrvatska nogometna reprezentacija gluhih putuje na EP

Reprezentacija gluhih
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/5
29.05.2019.
u 14:03

Prije odlaska na Kretu, gdje će igrati u skupini C s Poljskom (4. lipnja), Rusijom (6. lipnja) i Njemačkom (8. lipnja), reprezentacija će u četvrtak odigrati posljednju kontrolnu utakmicu protiv NK Blato na nogometnom igralištu u Blatu

Hrvatska nogometna reprezentacija gluhih okupila se u srijedu u Zagrebu uoči polaska na Europsko prvenstvo koje će se održati u Heraklionu na Kreti od 1. do 15. lipnja.

Prije odlaska na Kretu, gdje će igrati u skupini C s Poljskom (4. lipnja), Rusijom (6. lipnja) i Njemačkom (8. lipnja), reprezentacija će u četvrtak odigrati posljednju kontrolnu utakmicu protiv NK Blato na nogometnom igralištu u Blatu.

>> Evo po kojim uzorima bi vatreni mogli dobiti novi stadion

Reprezentacija gluhih
1/20

- Naš cilj je prolazak ove teške skupine u kojoj se nalazi viceprvak Europe Rusija i standardno dobra nogometna nacija Njemačka. To neće biti lak zadatak, međutim puno smo radili i očekujem da dečki daju sve od sebe, pa neka bolji pobjedi - rekao je Josip Bogdanović, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije gluhih, proslavljeni gluhi igrač ponikao u omladinskom pogonu Hajduka, koji je kasnije igrao za Dinamo i Rijeku. 

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju gluhih u Grčkoj predstavljat će Marko Prošenski, Darko Val, Andro Crnogaj, Josip Smokvina, Dalibor Međimurec, Toni Mladić, Karlo Šanjug, Mirko Blažević, Mirko Vukić, Karlo Vidaković, Kristian Selaković, Kristijan Konjetić, Antonio Škvorić, Ivan Vidaković, Luka Roso, Leonardo Vučak, Hrvoje Francizi, Davor Mažuran, Anton Lalić, Mario Jakovljević, Josip Jakovljević, Mate Kvesić i Marko Kovačević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije