Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaška senzacija

Hrvatska košarka je potonula, a imamo Hrvata koji ide u Barcelonu

FC Barcelona unveil Robert Lewandowski
ALBERT GEA/REUTERS
29.09.2022.
u 15:27

Interes za mladim košarkašem još su ranije iskazivali svi vodeći hrvatski klubovi kao što su Cibona, Split, Zadar, Cedevita Junior....

Hrvatska košarka koprca se u svojim mukama, dodirnula je dno. Klubovi nam odavno nisu konkurentni u Europi, a sad ih vjerno lošim rezultatima prati i reprezentacija. I u moru tako loših vijesti koje dolaze ispod hrvatskih obruča čudesno zvuči vijest da je jedan hrvatski košarkaš blizu potpisa za veliku Barcelonu.

Ne, nije to netko od naših reprezentativaca koji se nisu proslavili na Europskom prvenstvu, riječ je o 15-godišnjem Borni Katanoviću. Taj dečko odradio je probu u Barceloni i lako  je moguće iz košarkaškog kluba Radnik iz Križevaca preseli u katalonsku prijestolnicu.

Klub iz Druge lige sjever potvrdio je pregovore s Barcelonom, ali kako je riječ doista o djetetu, ne žele previše o detaljima. No, ovaj veliki talent ubrzo bi mogao preseliti u Barcelonu iako su ga željeli i gotovo svi naši klubovi kao što su Cibona, Split, Zadar, Cedevita Junior....

Završe li svi pregovori kako se očekuje, Borna Katanović, inače hrvatski kadetski reprezentativac, preslio bi u kadetsku momčad Barcelone.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije