Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvale sa svih strana

'Hrvati su ostavili najbolji dojam! Mogu otići do kraja, a to mora motivirati i Srbiju'

Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
25.06.2016.
u 19:31

- Hrvati su 'ginuli' na svakoj utakmici i Bog ih je pogledao pa sada mogu napraviti odličan rezultat.

Hrvatska nogometna reprezentacija svojim je igrama u prvom krugu Europskog prvenstva oduševila cijelu Europu. Vatreni su odigrali sjajno, osvojili prvo mjesto u skupini D ispred Španjolske pa ne čudi da pohvale stižu sa svih strana. Dive nam se i susjedi iz Srbije, čija se reprezentacija nije plasirala, ali zato mnogo njih navija upravo za nas. To je izjavio i Siniša Mihajlović, a hvale nas i njihov sadašnji izbornik Slavoljub Muslin te bivši Vladimir Petrović Pižon.

- Luka Modrić je pravi vođa reprezentacije. Milina je gledati Hrvatsku kad on igra. Oduševio me i Perišić, jer ga je zamijenio i to je prava stvar da se stariji igrači dopunjavaju. Oni trebaju biti glavni, a mladi moraju pomagati, kazao je za Blic Vladimir Petrović pa dodao:

- Najveći dojam na mene je ostavila Hrvatska, pogotovo pobjeda i odlična igra protiv Španjolske koja je prvak. Lijepu su sliku poslali Hrvati, a Španjolci su me razočarali.

Vjeruje da Hrvatska može daleko.

- Hrvati su 'ginuli' na svakoj utakmici i Bog ih je pogledao pa sada mogu napraviti odličan rezultat. Vjerujem da mogu do kraja, a njihov uspjeh mora i nas motivirati.

Komentara 9

DE
dedač
19:46 25.06.2016.

zaboli me za svrbe.

DU
Deleted user
19:40 25.06.2016.

strasno me zanima sto srbi misle o nama, za popizditi

Avatar cera
cera
20:02 25.06.2016.

Daj molim te be s erite više o njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije