Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fed kup

Hrvatska izgubila od Grčke u prvom dvoboju skupine C

Ajla Tomljanović
Renato Branđolica
02.02.2011.
u 18:39

U prvom dvoboju skupine C 1. europske zone Fed kupa, koja se igra u Izraelu, hrvatske tenisačice poražene su od Grčke sa 2:0.

Prvo je Jelena Pandžić izgubila od Goergatou u tri seta (2:6, 1:6, 4:6), da bi zatim Ajla Tomljanović, također u tri seta (6:4, 3:6, 4:6), izgubila od Danilidou, iako je u trećem setu vodila sa 4:1.

Danas naše tenisačice igraju protiv Bjeloruskinja (prvi dan pobijedile su Austriju sa 2:0), za koje igraju deveta tenisačica s WTA liste Viktorija Azarjenka i Olga Govorcova.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mamlaz
18:50 02.02.2011.

Lajkam fotku :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije