Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonio conte:

'Hrvatska ima vrhunsku momčad, pogledajte samo Kovačića i Kramarića!'

Antonio Conte
Reuters/PIXSELL
05.11.2014.
u 19:45

Talijanski izbornik Antonio Conte izjavio je kako će naredni kvalifikacijski ogled s Hrvatskom, 16. studenog na San Siru, biti pravi pokazatelj kakva je igra Azzurra nakon SP-a te da li su napredovali od kada je on preuzeo reprezentaciju.

- Dobro je što ćemo igrati protiv snažne momčadi. Dobit ćemo odgovore na mnoga pitanja, a saznat ćemo i što moramo popraviti. Hrvatska je u velikom naletu što i ne čudi jer nositelji igre su prvotimci najvećih europskih klubova - rekao je Conte i posebno pohvalio Matea Kovačića i Andreja Kramarića.

- Hrvatska zaista ima mnogo kvalitetnih igrača. Kovačić bez obzira na godine pokazuje koliko je sjajna igrač, A niz talijanskih klubova zanima se za Kramarića.

Italija, kao i Hrvatska, nakon tri kola u kvalifikacijama ima 9 bodova.

- Vjerujem da smo nakon razočaranja u Brazilu napredovali te umanjili razliku u kvaliteti u odnosu na najjače europske reprezentacije - Njemačku, Nizozemsku i Španjolsku - zaključio je talijanski izbornik.

>>Conte: Nakon velikog dvoboja s Hrvatskom znat ćemo na čemu smo

Komentara 3

VI
virkom
22:53 05.11.2014.

Ma vi ste puževi koji pužu po terenu. Svi oni koji igraju u Italiji su ili tek na početku ili već na zalasku karijere. Igrači u najboljim godinama nd igraju u Italiji. Kovačiću bi bilo najbolje d što prijw napustii Inter, a Kramariću da ni ne odlazi tamo.

NB
Nije.bitno
23:19 05.11.2014.

a pogledaj tek vodstvo saveza, sve vrhunski stručnjaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije