Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆEV NIZ ZA POVIJEST

Hrvatska ima izbornika koji je vrh Europe! Dalić dio velike šestorke, dokazao da je jedan od najboljih

27.09.2022.
u 20:54

Za samo četiri godine i 353 dana Dalić je požnjeo zavidne uspjehe s hrvatskom reprezentacijom i nadomak je najvećih rekorda koji mu neće pobjeći. Iako nema najizdašniji ugovor poput njegovih europskih konkurenata, Dalić spada u veliku šestorku najuspješnijih izbornika Europe. Od 2018. samo su tri izbornika nominirana za najboljeg trenera svijeta: Deschamps, Mancini – i Dalić

Komentara 14

SL
slučajnismrad
21:12 27.09.2022.

Dalić je ne samo vrhunski izbornik, već je vrhunski čovjek, domoljub-naš ponos

MA
marmelada
21:49 27.09.2022.

Bravo izborniče. Dali ste mogućnost mnogim igračima da se dokažu,neke utakmice smo i gubili zbog toga ali na kraju se isplatilo .Sad imamo respektabilan tim sastavljen od senatora koji donose potrebno iskustvo i mladih igrač koji zrače energijom i željomjom za dokazivanjem..

Avatar Tombstone
Tombstone
00:39 28.09.2022.

Rezultati sve govore. Sve jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?