Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro U-17

Hrvatska i Nizozemska za prestiž i oproštaj od EP-a. Jarni: Nemamo problem s motivom

Split:  Robert Jarni i Marco Matterazzi predstavili su pehar za naslov svjetskog nogometnog prvaka
Miroslav Lelas/PIXSELL
24.05.2023.
u 12:05

Pobjeda na Europskom prvenstvu, pogotovo protiv Nizozemske, bila bi jako dobra za budućnost - rekao je izbornik Jarni

Hrvatska nogometna U-17 reprezentacija danas u 15 sati igra posljednju, treću utakmicu u skupini D na Europskom prvenstvu u Mađarskoj.

Nakon što su izabranici Roberta Jarnija u prvom kolu izgubili od Engleske (0:1), a u drugom od Švicarske (1:2), u posljednjem dvoboju na Euru igraju s Nizozemskom. Bit će to samo ogled za prestiž jer ni jedni ni drugi više nemaju izgleda za ulazak u četvrtfinale.

- Igramo protiv reprezentacije koja je najviše pokazala u našoj skupini, a kao i mi ostala bez plasmana u nokaut fazu natjecanja. Nizozemci nisu imali sreće, baš kao ni mi, ali moramo skupiti glave i pokušati pobijediti u zadnjoj utakmici na prvenstvu. Igrači su iscrpljeni, ali vjerujem da ćemo uspjeti osvježiti momčad do početka utakmice. Pobjeda na Europskom prvenstvu, pogotovo protiv Nizozemske, bila bi jako dobra za budućnost - rekao je izbornik Jarni, pa dodao:

- Nizozemci igraju odličan nogomet, imaju brzi pas, dobro se kreću, ali vole ući s loptom u gol, a to nije jednostavno, iako u nekim situacijama nisu imali ni sreće. Kakvu Hrvatsku možemo očekivati? Agresivnu i ubitačnu u kontranapadima. Pokušat ćemo napraviti apsolutno sve da pobijedimo barem u trećoj utakmici. Nema problema što se tiče motiva, razgovarat ćemo, momci su pametni i razumiju kako stvari stoje.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, na EP-u iz svake skupine dalje idu prve dvije reprezentacije, a nakon dva kola vode Engleska i Švicarska sa po šest bodova, a Hrvatska i Nizozemska su bez bodova.

U posljednjem kolu odlučit će se o prvom mjestu u skupini jer se danas, također od 15 sati sastaju Engleska i Švicarska. 


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije