Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA SE 31. SVIBNJA

Hrvatska dogovorila s Malijem; Kovač: Bit će dobra priprema za Kamerun

hrvatska nogometna reprezentacija
Marko Lukunić/PIXSELL
14.02.2014.
u 22:57

Ovim dogovorom kompletiran je raspored prijateljskih utakmica hrvatske reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva.

Hrvatska će 31. svibnja odmjeriti snage s reprezentacijom Malija nakon čega će 3. lipnja otputovati u svoj kamp u Brazilu.

Prijateljski ogled s Malijem bit će odigran u Hrvatskoj, a mjesto odigravanja bit će naknadno potvrđeno.

- Zadovoljan sam zbog postignutog dogovora s Malijem jer se radi o profilu protivnika kakav smo priželjkivali. Mali je dvije godine zaredom osvajao treće mjesto na Kupu nacija, radi se o snažnoj ekipi koja će nam biti dobra priprema za Kamerun - izjavio je izbornik Niko Kovač.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Ovim dogovorom kompletiran je raspored prijateljskih utakmica hrvatske reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva. Hrvatska će 5. ožujka gostovati u St. Gallenu kod Švicarske, a 6. lipnja odigrat će prijateljsku utakmicu s Australijom u Brazilu.

- Drago mi je što sada imamo potvrđene sve utakmice jer možemo do kraja definirati svaki detalj priprema - izjavio je izbornik Kovač.

Hrvatska otvara Svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Brazila 12. lipnja u Sao Paulu, šest dana kasnije igra protiv Kameruna u Manausu, a natjecanje u skupini A okončat će protiv Meksika 23. lipnja u Recifeu.

>> Niko Kovač – moj režim za Svjetsko prvenstvo u Brazilu
>> Na Kovačevu popisu za Švicarsku nema igrača Dinama i Hajduka

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
11:02 27.02.2014.

Lakse je s malim nego sa velikim (-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije