Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Hrvatica danas sudi Njemačkoj: Ona je prva žena kojoj je ovo pošlo za rukom

11.11.2021.
u 14:24

Sjajne vijesti dolaze iz HNS-a koji se na svojim stranicama pohvalio sudačkim postavama na međunarodnoj sceni.

Hrvatska nogometna sutkinja Ivana Martinčić i kolega joj Fran Jović predvodit će hrvatske sudačke ekipe na predstojećim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Naime, Ivana Martinčić bit će glavna sutkinja u utakmici kvalifikacija između Njemačke i Lihtenštajna koja je na rasporedu od 20.45 sati.

Podsjetimo, Ivana je postala prva žena u ulozi glavnog suca jedne utakmice Prve HNL kada je u rujnu pravdu dijelila Gorici i Hrvatskom dragovoljcu. Od 2019. godine međunarodna je sutkinja elitne skupine, a u listopadu je sudila kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija između Latvije i San Marina. Sada je ova sutkinja iz Koprivnice zaslužila još jedno priznanje za svoj rad.

Predvodit će tako hrvatsku sudačku ekipu u kojoj će joj kao linijski suci pomagati Goran Pataki i Sanja Rođak-Karšić, VAR će biti Duje Strukan, AVAR Bojan Zobenica, a u ulozi četvrtog suca bit će Igor Pajač.

Na međunarodnoj sceni nastupit će još jedna hrvatska sudačka ekipa, i to također u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru između Malte i Slovačke 14. studenoga (15 sati).

Tada će Fran Jović biti glavni sudac, a njegovi pomoćnici su Hrvoje Radić i Bojan Zobenica. Četvrti sudac bit će Dario Bel, VAR Duje Strukan, a AVAR Mario Zebec. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:55 11.11.2021.

"Croatian Women Forces" :))))) Čestitke za takav uspjeh HNSu. I sudite pravedno, pošteno budite ono što morate biti, neutralni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije