Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatrpan inbox

Hrvati napali Nishimuru na Facebooku

Nishimura
Foto: Screenshot
13.06.2014.
u 13:45

Nishimiruin profil zatrpan je prijetećim porukama, uvredama i izljevima bijesa i nezadovoljstva hrvatskih navijača.

Japanski sudac Yuichi Nishimura danas se suočava s velikim kritikama i mora podnositi brojne šale na svoj račun. Njegovo tragikomično dijeljenje pravde na prvoj utakmici Svjetskog prvenstva između Brazila i Hrvatske izazvalo je lavinu bijesnih reakcija, a  osim što o sebi mora čitati u svim svjetskim medijima, nema mira ni na vlastitom Facebook profilu.

Naime, njegov profil zatrpan je prijetećim porukama, uvredama i izljevima bijesa i nezadovoljstva hrvatskih navijača. Što su mu sve napisali možete pogledati na njegovom Facebook profilu.

Dodajmo kako ovo nije prvi put da Hrvati imaju "zajedničke akcije" na Facebooku, već su dvaput zatrpali Fifinu stranicu takvim komentarima. Prvi put kad je objavljena kazna Šimuniću, a drugi put kad mu je odbijena žalba.

>>Predmet sprdnje: Pogledajte kako su ismijali suca Nishimuru

>>Tragikomični sudac Nishimura dobio i svoj crtani film!

>>Humanitarna akcija: Kupimo japanskom sucu naočale!

Komentara 14

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:55 13.06.2014.

Koštala ga je Hrvatska da više neće tako skoro vditi više SP

MI
Mingan
14:44 13.06.2014.

Sudac siromak ja ga žalim. Pa učinio je ono što mu je naređeno ! Dragi sunarodnjaci ne spuštajte se na neke primitivne razine! Kritizirajte ga ali na nivou! Ne razumijem ekipu koja jedva dočeka da nekog vrijeđa.

Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
18:57 13.06.2014.

1.Primitivci ostaju primitivci.Sto ste se toliko zapljenili i da sudac nije dosudio jedanaesterac nebi Hrvatska pobjedila jer je izgubila sa tri jedan da nije bilo jedanasterca bilo bi dva jedan nijedan gol Hrvatska nije postigla a toliko se pljeni zbog tog jedanasterca, taj jedan gol je od Brazilaca sto se onaj igrac Marcelo zeznuo i dao za svoju reprezentaciju gol.Hrvatska nijedan gol nije dala ali zbog jedanasterca znaju da navijaci vredjaju sudca primitivci ostaju primitivci svi oni koji ga vredjaju i pametni se prave nek idu oni da sude ostale dve utakmice kad bude Hrvatska igrala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije