Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIER ZANETTI U MAXU!
Povratak na članak

Hrvati briljiraju u Interu, a Luka Modrić bi trebao obilježiti Euro

– Često smo se sretali Boban i ja na travnjaku, bili smo suparnici, rado se sjećam naših dvoboja. Bila su to lijepa vremena, sudari Intera i Milana. Bio je veliki nogometaš, vrlo inteligentan i fantastičnih kvaliteta – prisjeća se Zanetti za Max!

Komentari 5

FE
Fenomen27
08:59 22.04.2016.

Legenda na i izvan travnjaka! Pravi uzor svima!

VL
FE
Fenomen27
09:00 22.04.2016.

Klinci bi se trebali ugledati na njega, a ne na ove današnje spodobe tipa Neymar ili oni klinci iz napada Man Utd

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:39 22.04.2016.

U repki imaju klitiće među nogama i ako osvoje 1 bod odn. jedan remi s nekim mogu bit sretni. Ja znam eto unaprijed da će ih sudac oštetit, neka grba na terenu će nas upropastit i skrenut loptu u gol, bit će pre umorni nakon prve tekme, tlak zraka neće bit kako njima paše, možda će i novi izbori pa će im to poremetit koncentraciju, klepetan će dobit mlade pa od sreće neće moć spavat 3 dana, trava će bit 4 milimetra šišana umjesto njima idealnih 3, past će i kiša a to su nemogući uvjeti za nogomet, zlzu ratnici će im nabacit kletvu a navodno je i baba vanga najavila katastrofu na ovom prvenstvu baš za nas, Nostradamus isto ima negativne prognoze.... tolko neugodnih okolnosti nemože nitko anulirat pa im opraštamo unaprijed i prihvačamo izgovore također unaprijed.

VL
MU
muh
06:45 22.04.2016.

Ha ha ha Lukica ha ha ha...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.