Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRŠO JE I DALJE 'BOŽANSTVO'
Povratak na članak

Hrvat u škotskoj reprezentaciji: Ondje gdje sam bio djeca rade za narkodilere, a po gradu vas ispituju za koga ste

Hrvat Darko Beljan trener je u škotskoj U-17 reprezentaciji, a prije je bio u kultnom engleskom klubu Millwallu. "Zanimljivo, baš taj južni dio Londona, Bermondsey, 2018. godine je proglašen za najbolji dio Londona za život, iako je to sve samo ne tako. Ljude zaustavljaju na ulici i ispituju jesu li za Millwall ili West Ham. Nije baš sigurno i ugodno mjesto u Londonu"

Komentari 4

KA
kajinx
14:02 19.04.2022.

Eva, odličan članak! Intervju na visini. Hvala!

VL
Avatar tomke
tomke
17:59 14.05.2023.

Darkec haha živjeli smo u istoj kući. Sve bi ti dao ali totalno nepredvidljiv. Malo čudan i težak. Nisam ni znao za članke. Vodio nas na utakmice Milvola i treninge pa se na jednom posvađao sa svima i skoro dobio otkaz. Lud ko šeširdžija

VL
ST
Stipan
17:55 19.04.2022.

Darko ti si legenda!

VL
DJ
djakovo09
21:18 17.05.2022.

Zašto je moj komentar obrisan? Lik je prevara i to svi u njegovom gradu znaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.