Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naš najbolji teškaš

Hrvat sparirao velikanu uoči meča godine: Bio sam bolji od Klička!

Hrgović - kličko
Foto: Instagram
1/8
18.04.2017.
u 19:00

Stvarno je, kao što se govori u medijama, opsjednut pobjedom protiv Anthonyja Josnhue - kaže Hrgović.

Hrvatski boksač Filip Hrgović već nekoliko dana boravi u trening kampu slavnog Vladimira Klička kojeg za manje od dva tjedna čeka velik ispit protiv Britanca Anthonyja Joshue. Najbolji hrvatski teškaš je i prošle godine pozvan u kamp kako bi pomogao Kličku u zavšnoj fazi spariranja za tadašnji meč, no tada je čitava stvar otkazana i prolongirana za neka druga vremena zbog ozljede.

Ovaj put je situacija kudikamo komotnija. Čini se kako je gotovo sve spremno za teškaški dvoboj godine, kako boksački analitičari najavljuju ovaj okršaj titana. U razgovoru za RTL televiziju Hrvgović je opisao iskustva s ukrajinskim nokauterom i bivšim svjetskim prvakom, prenosi Fight Site.

“Baca više udaraca u sparingu nego prije, što mi se sviđa. Stvarno je, kao što se govori u medijama, opsjednut pobjedom protiv Anthonyja Josnhue. Kaže da mu je to najbitniji meč u karijeri”, rekao je Hrgović i opisao kako izgleda kamp u kampu…

“Kličko ujutro radi trenerom na ruke. Par rundi, trening buđenja… Koncentracija je na sparinzima i večernjim treninzima.”

Upravo je hrvatski boksač prvi dobio priliku sparirati s velikanom. Kako je bio, otkrio je sam…

“Bez lažne skromnosti, odradio sam odlične tri runde. Parirao sam mu i bio sam ravnopravan, ako ne i bolji!”, zaključuje “Hrga”.

Prilog RTL televizije pogledajte ovdje.

>>Kličko se sprema za borbu protiv svjetskog prvaka, u pomoć je pozvao hrvatskog boksača!

 

Finally, they are so great! отлично! #klitschko #boxing

Objavu dijeli Filip Hrgovic Fan Page (@filiphrgovicfanpage)

Komentara 2

LU
Lujo123
20:39 18.04.2017.

Dobro, ali ipak ne preteruj!

MO
mobitel20
20:39 18.04.2017.

Bravo Hrgovicu ! Samo ustrajno naprijed ! Iako, ne trebaju ti ove ocjene sparinga...jer tvoj i njegov motiv i cilj treninga nisu isti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije