Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILIP MIHALJEVIĆ

Hrvat osvojio srebro na Europskim igrama, a medalja će mu stići - poštom

Filip Mihaljević
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
25.06.2023.
u 19:49

Europsko ekipno prvenstvo održalo se, u sklopu Europskih igara, na stadionu Silesia u Chorzowu, a Mihaljević će srebrno odličje primiti poštom.

Hrvatski bacač kugle Filip Mihaljević osvojio je srebro na Europskim igrama u Poljskoj i to tri dana nakon što je završio natjecanje.

Naime, hrvatska atletska reprezentacija natjecala se u drugoj jakosnoj skupini Europskog ekipnog prvenstva, te je Mihaljević u toj grupi u četvrtak bacio 21.33 metra, a u nedjelju su nastupili bacači kugle iz prve jakosne skupine. Mihaljevića je prestigao samo Talijan Zane Weir, koji je kuglu bacio do 21.59 metara, dok je treći Britanac Scott Lincoln (21.10).

Europsko ekipno prvenstvo održalo se, u sklopu Europskih igara, na stadionu Silesia u Chorzowu, a Mihaljević će srebrno odličje primiti poštom.

To je ujedno i sedmo odličje Hrvatske na ovim Europskim igrama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije