Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon gola

Hrvat oduševio gestom: 'Ugledao ga slomljenog srca'

Ante Rebić
Foto: Instagram
1/4
23.06.2020.
u 22:18

Vatreni je pobjegao suparničkoj obrani i bez problema zatresao mrežu vratara Gabriela. A Rebić je pogodak proslavio na neobičan način

Ante Rebić bio je strijelac u uvjerljivom Milanovom trijumfu. U 27. kolu talijanske lige njegovi crveno-crni u gostima su pobijedili Lecce s 4:1. Hrvatski reprezentativac je u 57. minuti zabio za 3:1.

Vatreni je pobjegao suparničkoj obrani i bez problema zatresao mrežu vratara Gabriela. A Rebić je pogodak proslavio na neobičan način.

Naime, umjesto da gol slavi sa suigračima nastavio je trčati prema sakupljaču loptu koji je staja iza vrata domaće momčadi te ga zagrlio.

Bio je to zagrljaj utjehe, a mladić je tu gestu prihvatio. Rebićev potez je mnoge iznenadila, a iz Leccea je stiglo objašnjenje.

'Ima 19 godina, živi u provinciji Leccea i pet godina igra u našim mladim uzrastima, sanja kako će jednog dana igrati za Giallorosse u službenoj utakmici.

U jučerašnjoj utakmici s Milanom skupljao je lopte, a Rebić ga je nakon gola ugledao slomljenog srca. Učinio je lijepu gestu kada ga je zagrlio', piše na Instagramu kluba.

>> Samo još tri osobe na svijetu znaju što i ovaj Hrvat, pogledajte kako to radi!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije