Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEWCASTLE OSTAO BEZ BODOVA

Hrvat i Poljak pod paljbom engleskih medija nakon sporne odluke: 'Kako je ovo penal za PSG?!'

Champions League - Group F - Paris St Germain v Newcastle United
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/4
29.11.2023.
u 08:40

Poljski sudac Szymon Marciniak je na poziv iz VAR sobe otišao sam pogledati što se dogodilo u akciji. Tamo su sjedili drugi Poljak, Tomasz Kwiatowski i hrvatski sudac Ivan Bebek

Pretposljednje kolo grupne faze lige prvaka donijelo je novu dramu na pariški Park prinčeva. Francuski prvak, Paris Saint-Germain je gubio gotovo cijelu utakmicu da bi izjednačenje stiglo u posljednjim trenucima susreta, kroz gol iz penala u 98. minuti susreta. Tako je susret završio s 1:1, a sve je izazvalo burnu reakciju.

Newcastle se već na početku susreta pokazao sjajnim i poveo u 24. minuti golom Alexandera Isaka. Do posljednjeg se trenutka doimalo da će engleski klub slaviti i zasjesti na drugo mjesto ljestvice. Međutim, sudac je na samome kraju pokazao na bijelu točku, a precizan je bio Kylian Mbappé. Ova odluka izazvala je broje kritike u Engleskoj.

GALERIJA City teškom mukom preokrenuo utakmicu u zadnjim minutama! Gvardiol asistirao u ključnom trenutku

Champions League - Group F - Paris St Germain v Newcastle United
1/45

Kazneni udarac dosuđen je nakon što se lopta odbila od prsa Tina Livramenta i pogodila ga u lakat. Poljski sudac Szymon Marciniak je na poziv iz VAR sobe otišao sam pogledati što se dogodilo u akciji. Tamo su sjedili drugi Poljak, Tomasz Kwiatowski i hrvatski sudac Ivan Bebek.

VEZANI ČLANCI:

"Kako je, pobogu, ovo penal za PSG? Smiješno", napisao je na Twitteru bivši nogometaš Gary Lineker. "VAR, umri, molim te", napisao je oštro bivši napadač Liverpoola, Stan Collymore. "Kakva hrpa gluposti", stoji u objavi Alana Shearera, jednog od najboljih napadača u povijesti Premier lige.

VIDEO Cro Cop otkrio zanimljiv početak svoje karijere kao MMA borac: 'Htio sam dobro izgledati kao on'

Ključne riječi

Komentara 3

KU
kublajkhan
15:32 29.11.2023.

Penal je čist. Puno sumnjivijih jedanajsteraca se dosudilo i našoj repki i našim klubovima vani.

BS
Berekin ST
13:46 29.11.2023.

Upoznali englezi Blebeka... a kako je onda nama kad oni pate nakon samo jednog druzenja? Aj Blebek, objasni sad englezima da samo mijaucu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije