Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisan ugovor

HRT prenosi sve utakmice reprezentacije

Rakitić Marković
Davor Puklavec/Pixsell
31.08.2010.
u 14:34

Hrvatski nogometni savez potpisao je dvogodišnji ugovor s Hrvatskom radio-televizijom oko prenošenja domaćih i gostujućih utakmica A vrste.

Prenosit će se i mlade selekcije, poput U21 reprezentacije, te čak i neki omaldinski pogon, a prijedlog i da se prenosi finale Kupa kadeta.

Nisu željeli precizirati o kojem je iznosu riječ, ali su na Prisavlu bolje prošli nego u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- Bilo je i drugih kandidata, ali nije bilo nikakve šanse da odbijemo HRT. Iako je bilo trenutaka kada nismo bili zadovoljni s HRT-om, oni su puno napravili da stvore pravo ozračje za našu reprezentaciju - kazao je Vlatko Marković.

Predsjednik HNS-a uvjeren je da je HRT pravi izbor.

Komentara 6

OB
-obrisani-
06:59 01.09.2010.

HRT prenosi sve utakmice reprezentacije jer nikad se nezna i morti ponovi završi kao u World Cup kvalifikacijama i treba sada dečke dobro pogledati jer kasnije če na takmičenju igrati drugi..

JO
jozinho
15:11 31.08.2010.

ohh i raketa se nasarao....stvarno nogometasi sve vise postaju gay...

DO
downunder
15:44 31.08.2010.

Gle stvarno. A baš sam se pitao zašto EUJanez slini za rakitićem i stalno mu ga komentira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije