Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNA NAJAVA

Hrgović: Poraz u meču karijere potpuno bi me uništio. Ako izgubim od njega, odlazim u mirovinu

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/6
17.04.2024.
u 09:41

Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois koji će definitivno biti njegov najveći ispit u karijeri, radi se o Britancu koji je prošle godine izazvao Usika u meču za pojase prvaka po organizacijama WBA, IBF, WBO, IBO, pa izgubio u devetoj rundi.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović 1. lipnja će u saudijskom Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois koji će definitivno biti njegov najveći ispit u karijeri, radi se o Britancu koji je prošle godine izazvao Usika u meču za pojase prvaka po organizacijama WBA, IBF, WBO, IBO, pa izgubio u devetoj rundi.

GALERIJA Hrgović ima borbu karijere protiv Duboisa

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
1/6

- Nisam mogao poželjeti bolju borbu. Posljednjih godina prozivam ovakve protivnike i napokon imam priliku. On je dobar boksač, ali njegov mi stil savršeno odgovara.  On ima osnovni stil, jako je spor i možeš unaprijed predvidjeti njegove udarce. Ima vrlo lak stil za pripremiti se. Nije netko iz kontra garda ili neki ludo brzi boksač. On je spomenuo sparing gdje je dobio batina. On je jebeno glup tip. Zašto je to spomenuo? On treba šutjeti o tome, a ja govoriti. A on je govorio o tom sparingu na kojem je bio uništen - rekao je Hrgović za Boxing Social.

VEZANI ČLANCI:

- Poraz u ovom meču bi me uništio jer već godinama tražim ovakav meč. Napokon sam dobio priliku i izgubim li ovaj meč, umirovit ću se. Mislim da sam najbolji na svijetu, da mogu pobijediti bilo koga. Izgubim li od jebenog Duboisa, očito nisam ni blizu toga i umirovit ću se ako se to dogodi - najavio je najbolji hrvatski boksač. 

 

Komentara 9

SL
Slaven
10:46 17.04.2024.

Hrga, nikad ne podcjenjuj protivnika. NIKAD!!!! To je boljka nas Hrvata. Drugo, čak i da izgubiš, pa što? Odustat ćeš? Nije sramota pasti, sramota je nakon toga ne ustati već odustati.

Avatar Madafakr
Madafakr
13:51 17.04.2024.

Pa nisi ni počeo već si odustao? Halo? Btw. postoje napuhnuti boksači koji puno laprdaju i oni tihi koji odrađuju posao..biraj sam.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:21 17.04.2024.

Joshua je izgubio, Cro Cop je gubio. I što sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije