Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U PRIPREMI
Povratak na članak

Hrgović je novog hit-teškaša pobijedio još prije 14 godina! Sada bez zadrške odgovara na izazov

Čini se da bi srčani Novozelanđanin Joseph Parker mogao bi biti Hrgovićeva najnovija prepreka na putu prema naslovu svjetskog prvaka. A hoće li tako i biti, možda će se doznati u ponedjeljak u Londonu

Komentari 2

DA
darwil
16:27 12.01.2024.

Hrga kužim da Bandića nema ali tko te financira,pa više si po novinama nego u ringu

VL
KU
Kujttim
13:58 12.01.2024.

Hrgović je imao toliko novih protivnika, samo što je činjenica, da od toliko "novih" protivnika na papiru, Hrga godišnje odboksa 2 meča, sveukupno maksimalno o 3 do 4 runde. Jednostavno, financijski je neisplativ i u čitavoj profesionalnoj karijeri ništa nije pokazao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.