Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras na Maksimiru

Howard Webb nema razumijevanja za ispade na tribinama

howard webb
Bernd Thissen/DPA/PIXSELL
21.08.2013.
u 13:39

Najbolji sudac svijeta prvi put u karijeri sudi nekom hrvatskom klubu

Glavni sudac Dinamove utakmice sezone bit će prvi sudac svijeta po Fifinoj ljestvici, 42-godišnji Britanac Howard Webb. Bit će mu to jubilarni 100. nastup na međunarodnoj sceni, od kojih je 36 odradio u Ligi prvaka. U bogatoj karijeri ovo je prvi put da sudi hrvatskim klubovima, a čast da ga prvi iskuša večeras na Maksimiru ima zagrebački Dinamo.

Našoj reprezentaciji dosad je dva puta sudio, i oba puta se pokazao vrlo dobrim.

U Ateni na utakmici Grčka – Hrvatska 2:0, i na Euru 2012. na susretu Italija – Hrvatska 1:1, bio je vrlo dobar. Nemamo primjedbi - konstatirao je tada sudački ekspert Mateo Beusan.

Bitno je naglasiti da Britanac nema previše razumijevanja za ispade na tribinama. Ima stroge upute da prvo prekine igru, u slučaju ponavljanja ispražnjava tribinu, dok će u slučaju trećeg puta zasigurno prekinuti utakmicu.

>>Iz Dinama poručili: Zbog huligana možda nas izbace iz Lige prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije