Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEPOR OKO HRGOVIĆA
Povratak na članak

HOO: Osobni sukobi nam neće određivati koga ćemo slati u Tokio

S obzirom da je sada profesionalac, jasno je da Hrgović teško može odvojiti toliko vremena koliko izbornik od njega traži, a ako bi bio osam do deset mjeseci izvan profesionalnog pogona to se zacijelo ne bi svidjelo njegovim promotorima koji još uvijek ulažu u njega

Komentari 1

SA
Shariel Aron
12:17 13.09.2019.

Ovo je težak udarac za Pjetrajev ego.On je Hrgovića doveo do rezultata u amaterskoj konkurenciji i za to mu treba odati priznanje,ali on nije trener koji ga može dovesti da borbe za svjetski naslov.Filip je silno napredovao otkad više nije sa Leonardom,a i prije razlaza se vidjelo da Hrgović stagnira.Leonardo je htio neuspjeh na OI prebaciti na Hrgovića,ali mislim da se Leonardo kao trener potrošio u toj suradnji.I još jedna stvar,Gledao sam ga u jednoj emisiji gdje sa omalovažavanjm govori o vjerovatno najuspješnijm treneru svih vremena koji je sa svojim borcima osvojio najviše naslova,a to je Emmanuel Steward. Tada sam vidio koliko je on iskompleksiran i otkud dolazi taj ego.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.