Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''dražen petrović''

HOO nagradio mlade sportaše

'20.08.2012., Zracka luka Zagreb, Zagreb - Docek hrvatske juniorske kosarkaske reprezentacije koja je osvojila naslov europskog prvaka na EP-u u Litvi i Latviji. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
10.09.2012.
u 16:47

Kunević i Horvat dobit će po 20 tisuća kuna bruto, a svi laureati u muškoj i ženskoj ekipnoj konkurenciji po dvije tisuće

Hrvatski olimpijski odbor dodijelio je godišnja priznanja darovitim mladim sportašima i ekipama za izvanredne rezultate i sportski razvoj. Nagrada Dražen Petrović u konkurenciji sportašica otišla je tekvondistici Mateji Kunović, trećoj s juniorskog SP-a u kategoriji do 46 kg. Skakač s motkom Ivan Horvat, drugi s juniorskog SP-a, proglašen je najboljim u muškoj konkurenciji.

Najbolje ekipe su ženska juniorska stolnoteniska reprezentacija (Lea Rakovac, Matea Jeger, Ivana Tubikanec i Ida Jazbec), treća na EP-u, te zlatni košarkaši na EP-u do 18 godina u Litvi (Marko Proleta, Tomislav Gabrić, Karlo Lebo, Jakov Mustapić, Lovro Demo, Dario Šarić, Mislav Brzoja, Dominik Mavra, Antonio Črnjević, Daniel Zovko, Marin Marić, Karlo Žganec).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije