Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI VOZAČ Čini se da je prošlo vrijeme Rubensa Barrichella

Honda dvoji između Senne i Di Grassija

20.11.2008.
u 13:32

Testiranja u Catalunyi mogla bi riješiti neke nedoumice koje muče Hondu i njihova šefa Rossa Brawna. Čini se da je odbrojeno vrijeme Brazilcu Rubensu Barrichellu. Bruno Senna ili Lucas di Grassi spremno čekaju na to mjesto.

Na testiranjima u Catalunyi novaci su odvozili više od 100 krugova, a bržim se pokazao Sennin nećak Bruno.

- Sve što sam učinio mislim da je dovoljno dobro da se momčad može odlučiti za mene. Imao sam vrlo dobar dan i vrlo sam zadovoljan prikazanim - rekao je Senna, te dodao:

- U Hondi su vrlo profesionalni, a ja sam vrlo ponosan na vrijeme provedeno s njima. Bio je to vrlo poseban tjedan za mene.

Što prije zaboraviti lošu sezonu
Iza Honde je jedna od najgorih sezona u povijesti. Završili su deveti u ukupnom poretku sa 14 bodova. Jenson Button osvojio je samo tri boda u 18 utrka.

- Promjene pravila, pogotovo što se slikova na gumama tiče, mnogo više odgovaraju mom stilu. Bilo mi je užitak testirati bolid koji obožavam voziti. U ovih nekoliko dana napravili smo mnoge dobre stvari koje će nam pomoći da se nosimo s novim bolidom - rekao je Button.

Odluka o vozačima na čekanju
Jenson Button čini se prilično siguran iako mu ugovor istječe krajem godine te bi trebao činiti društvo jednom od dvojice novaka.

- Senna i Di Grassi proveli su u našim bolidima gotovo dan i pol. Momčad je jako dobro upoznata s njihovim načinom vožnje i tehničkim vještinama - rekao je Brawn.

- Uzet ćemo si vremena da donesemo pravu odluku - zaključio je Brawn.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije