Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret Rusiji

Hoće li Zlatko Dalić uspjeti gdje Napoleon nije? Specijalni broj Večernjeg donosi sve informacije o pohodu na Rusiju

Specijalni broj Večernjeg donosi sve informacije o pohodu na Rusiju
Foto: VL
07.05.2018.
u 16:34

Kažu da je Rusiju nemoguće osvojiti. Kako Hrvatska reprezentacija može postići nemoguće, pročitajte u megapaketu Večernjeg lista

Naveliko se prodaju televizori i avionske karte, a na televiziji se ore navijačke himne. Hrvatska polako gradi navijačku atmosferu, ali vrijeme je da se uozbiljimo jer prvenstvo samo što nije počelo. Večernji list donosi veliki paket za svakog pravog navijača koji se želi upoznati s detaljima ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva i preprekama koje Hrvatskoj leže na putu prema zlatu. U četvrtak 10. svibnja ne propustite Večernjakov navijački megapaket za samo 10 kuna i uđite u sezonu prvenstva kao pravi navijači!

U posebnom prilogu posvećenom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine donosimo zanimljive informacije o svim sudionicima najveće nogometne smotre. Popis svih nogometaša, zvijezde svake momčadi i njihove izbornike, podsjećamo na neke junake i zanimljive trenutke uz podatke o povijesti Mundijala. Tu je i detaljan raspored natjecanja sa satnicom te zanimljiv razgovor s Miroslavom Blaževićem koji je vodio Hrvatsku 1998. godine do bronce u Francuskoj. Osim informativnog priloga, paket donosi i Kviki gric i navijačku zviždaljku kako bi navijački doživljaj bio upotpunjen.

Ne propustite priliku da budete najinformiraniji i najbolje opremljen navijač! U četvrtak 10. svibnja na svim kioscima pronađite svoj primjerak Večernjakova navijačkog megapaketa i za samo 10 kuna pripremite navijača u sebi uz Večernjak, specijalni prilog o prvenstvu, grickalice Kviki gric i navijačku zviždaljku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije