Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO

Hoće li se spasiti? Rudeš od HNS-a dobio nenadanu pomoć, je li čudo u Zagrebu ipak moguće?

Zagreb: NK Rudeš i GNK Dinamo sastali se u 27. kolu Prve HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
26.03.2024.
u 16:40

Do kraja sezone, nakon domaćeg dvoboja s Rijekom u Kranjčevićevoj, trenutno posljednjeplasirana momčad HNL-a moći će, uz jedan uvjet, domaće utakmice igrati na svom stadionu

Zašto Rudeš ne igra na svom stadionu? Pitanje je to na koje do današnjeg dana, a sve od početka aktualne natjecateljske sezone u hrvatskom nogometu nitko nije dobio precizan odgovor. Iz redova novog člana Supersport HNL-a ljetos su za svoj domaći teren odabrali Kranjčevićevu, na kojoj svoje prvenstvene utakmice igraju i ovoga časa. Nitko se previše nije bavio pitanjem terena u Rudešu, na kojem se moglo igrati u Kupu.

Rudeš je sada dobio dozvolu od Hrvatskog nogometnog saveza da zadnji prvenstveni krug svoje domaće utakmice igra u svom kvartu. Međutim, ogled protiv Rijeke u subotu od 17 sati još će odigrati u Kranjčevićevoj, a za svaku iduću domaću utakmicu morat će dobiti suglasnost od kluba protiv kojeg igraju, da bi mogli igrati u Rudešu. Zvuči poprilično zbunjujuće.

U HNS-u su odlučili da još dvoboj protiv Rijeke mora biti odigran u Kranjčevićevoj, nakon kojeg više nemaju domaćih ogleda protiv momčadi koje se izravno bore za naslov prvaka. Eto, ako se ostali klubovi koji do kraja sezone, nakon Rijeke, dolaze igrati s Rudešom slože, te će se utakmice igrati upravo u Rudešu. Pitanje je, jasno, koliko će to pomoći trenutno posljednjeplasiranoj momčadi HNL-a. Podsjetimo, Rudeš trenutno zaostaje ogromnih 20 bodova za devetoplasiranom Istrom, devet kola prije kraja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije