Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladen Miletić
Povratak na članak

Hoće li se roditi generacija Dinamova navijača koja neće proći kroz ovakvu epsku traumu?

Svaka nogometna utakmica u povijesti imala je dva poluvremena, jedino su u Zagrebu odigrana tri!

Komentari 12

Avatar southman
southman
08:30 07.11.2019.

Kako je Pjatov poklonio penal u Ukrajini sada je upravo na njemu poklonjen penal Sahtaru. Glupo i naivno. Bjelica bi se trebao ljutiti na glupost svog igeača a ne na VAR !

VL
DU
Deleted user
08:35 07.11.2019.

Stvarno ne razumijem koji je mentalni sklop igraca kada ide laktom u sesnaestercu udariti golmana...to necu tako lako shvatiti ikada.

VL
Avatar comandante
comandante
08:39 07.11.2019.

važno je da je bijegunac iz Bosne daleko a na Maksimiru...spektakl!! Svaka čast treneru i igračima na prikazanom ...iako ne razumijem laktarenje golmana u zadnjim sekundama, znaš da ima VAR, stotine kamera... neshvatljivo!!!

VL
BE
bettingsystem02
08:39 07.11.2019.

100 posto siguran sistem za zaradu na kladionici.Nema nikakvih početnih uvjeta za igranje,samo se javite na bettingsystem02@gmail.com i pogledajte o čemu se radi

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
08:15 07.11.2019.

Kakva "epska trauma"? Gospon Mladen, ako ste pratili nogomet znali biste da su I najveći gubili i gubit će "dobivene utakmice"

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
08:45 07.11.2019.

izvadit Petkovića je bio promaša.šteta

VL
SA
SI aka SI
12:56 07.11.2019.

naslov je promašen u startu "epska trauma". Epska trauma je bila ispadanje od Newcastlea kad je Dinamo s igračem manje u zadnjem napadu izjednačio, izborio produžetke i onda nesretno ispao. Ovo što radi Bjelica je nešto sasvim drugo, od samog početka. Ako smo došli do toga da umjesto luzera s najgorim gol-razlikama pretendiramo na knock-out fazu LP u jakoj skupini, onda nema trauma. Samo žal za propuštenom prilikom, jer ipak teško je očekivati da će ova momčad opstati (Olmo, Livaković, Petković, Oršić) i da će nagodinu neka oslabljena doći u ovakvu poziciju. Ovo je zapravo prva utakmica u Bjeličinom mandatu da se ovako nešto desilo. Desilo se, jer su se neopravdano opustili i prestali igrati nakon trećeg gola. Bilo je na terenu dovoljno iskusnih igrača (Teophile, Ademi, Dilaver) da privedu mirno utakmicu kraju. Valjanjem po travi, čuvanjem lopte uz aut liniju, čime god. Veseli Bjelicina reakcija, možda nije bio potpuno u pravu s komentarima, ali vidi se da čovjek žali i da se u njemu probudio još veći inat, pozitivni bezobrazluk da Atalantu napadne i u gostima i bori se dalje za drugo mjesto u grupi. To i je zalog za nastavak natjecanja i iduće sezone, jer napokon nemamo trenera i momčad koja se tješi "mladi smo, ima vremena (pa se nagodinu svi prodaju), skupljamo iskustvo, dešava se" i sl. Pali su (ako se bod protiv Šahtjara smije tako nazvati) glupo, ali izači će jači i pametniji.

VL
SV
sveznam1
07:13 07.11.2019.

Mladene znate kad ce se to desiti kad vi novinari prestanete gurat nos u stvari koji ne kuzite

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
08:15 07.11.2019.

Koji epski naslov.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:03 07.11.2019.

Bitno je da se kanta za napucavanje nalazi u susjedstvu 🤣

VL
BL
boris.ljubicic1
08:27 07.11.2019.

...sjetite se utakmice Hrvatska-Turska na Euru...i sve će vam biti jasno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.