Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bild se pita

'Hoće li se Mandžo boriti s Lewandowskim ili će pobjeći?'

Mario Mandžukić, Bayern (1)
Foto: Reuters/Pixsell
19.11.2013.
u 16:52

Juventus mu je spreman ponuditi 3,5 milijuna eura godišnje plaće, a ugovor do 2018. godine

Mario Mandžukić danas s Hrvatskom protiv Islanda hvata plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a njemački Bild piše o njegovoj situaciji u klubu. Naime, posljednjih dana Juventus sve otvorenije iskazuje interes za našeg reprezentativca, što je nagnalo Bild da napiše nešto o tome.

"Vruća glasina kruži Italijom, Juventus je zainteresiran za Mandžukića. On s Bayernom ima ugovor do 2016. godine, a tržišna vrijednost mu je 23 milijuna eura", počinje Bild.

U tekstu se dodaje da mu je Juventus spreman ponuditi 3,5 milijuna eura godišnje plaće, a ugovor do 2018. godine. Navodi se i da su Talijani spremni ponuditi oko 20 milijuna eura za njega.

"Robert Lewandowski na ljeto kao slobodan igrač dolazi u Bayern. Pitanje je sljedeće: hoće li Mandžukić ostati ovdje i boriti se za mjesto ili će pobjeći nakon SP-a?", pita se Bild na kraju teksta.

Komentara 3

Avatar poljicanin
poljicanin
18:05 19.11.2013.

Ne razumijem kakva je to "ponuda".Pa on u Bayernu zarađuje isto toliko,sa premijama znatno više.Ukoliko ode u Englesku,Španjolsku ili u Dortmund trebao bi dobiti najmanje 4,5 do 5 milijuna € godišnje,to je trenutno njegova realna cijena.

MA
marsovac
17:43 19.11.2013.

BVB je isto zainteresiran za njega.

Avatar patkovic
patkovic
18:24 19.11.2013.

bilo bi super da prođemo island pa da u brazilu bude 1. strijelac a finale da igramo sa domaćinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije