Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNITE SCENARIJ TITANIKA
Povratak na članak

Danas krizni sastanak u Osijeku: Hoće li Bjelica otići? Već se zna tko bi mogao na klupu

Kakvo je to došlo vrijeme u klubu s Drave kada iz Varaždina izjave u stilu: Pa neće se Osijek valjda vaditi iz krize protiv nas?

Komentari 7

PR
prajdali100
08:50 15.08.2022.

Zna li itko što je sa tim novim stadionom? U koja je doba?

VL
IS
istina00
15:08 15.08.2022.

Bjelica je postao teret kluba, unistio ga je svojim egom i pogrešnim odlukama. Bilo tko da dođe bit će bolje od ovoga je igrači više ne stoje iza bjelice

VL
IV
IvanHr
09:33 15.08.2022.

Kakav Kulešević...to je 5 koraka u rikverc, puklo je u svlačionici i igrači namjerno ignoriraju Bjelicu i njegov tim . Lovrić kocka i pije, Hiroš je u Tenji stalno na šanku, Žaper je umišljen i napiren, ima ih još, Caktaš van forme totalno, dva beka kao dva panja.....najmanja mjesečna plaća igrača je 150 tisuća kuna ( Mierez ima 300 tisuća). Ja da sam predsjednik, 95 % igrača bi završilo u Osijeku 2 i kazne bi im bile tolike da im od plaće ne bi stalo ništa....Nije ni Bjelica nevin, uporan kao mazga u svojim glupostima i neće poslušati, cijeli svoj nogometni vijek bio napadač,a, a sada igru gradi na obrani i 1:0 rezultatu...užas, mijenjanje u 75 minuti, katastrofa....

VL
PL
plajo
15:13 15.08.2022.

Samo Tomić, ovo drugo je sve druga liga treneri, Bjelica je dobar trener ali si je sam zakuhao kašu, mora otići jer je izgubio povjerenje navijača i igrača .

VL
PA
pappmisi
19:27 15.08.2022.

Bjelica je trener za jednu godinu , posle je procitan , svugde je dobijao otkaz !! Odlazi iz klubova i zatvara za sobom vrata niko ga nece zvati j nazad ! sa ovom otkazom on u Hrvatskoj nece trebati nikomom !! Poljska, Austria , Italia Ne treba !! Ide negde gde ga nisu procitali !!

VL
ZA
Zakarija
19:13 15.08.2022.

Jeste ga novinari dizali u nebesa samo neka je kontra mamica a kada je prosuo vodsto od 2 gola protiv šahtara u dvije minute odmah se vidjelo da nije trener za velike stvari tada ga je trebalo potjerati iz dinama jer im je on izgubio velike novve u ligi prvaka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.