Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istaknuli kandidaturu

HNS želi domaćinstvo Eura: To bi za nas bilo značajno

Romeo Jozak
Luka Stanzl/Pixsell
07.04.2014.
u 11:53

"Sigurni smo kako bi domaćinstvo ovih natjecanja bilo značajno za naš nogomet. Ne samo zbog očiglednog sportskog aspekta već i zbog nužnih ulaganja u infrastrukturu, kao i zbog organizacijskog iskustva koje bi nam takva natjecanja osigurala"

HNS je poslao pismo interesa za domaćinstvo Europskog prvenstva ženskih reprezentacija do 17 godina koje će se održati 2017. godine te Europskog prvenstva selekcija U-19 (M) u 2018. godini, piše na službenim stranicama HNS-a.

Hrvatska do sada nije bila domaćin europskih završnica u bilo kojem uzrastu, no s velikim je uspjehom organizirala Europsko prvenstvo u futsalu 2012. godine.

Hrvatski nogometni savez će tijekom jeseni ispuniti Uefine kandidacijske zahtjeve, a odluka o domaćinima spomenutih natjecanja bit će donesena u siječnju 2015. godine.

"Sigurni smo kako bi domaćinstvo ovih natjecanja bilo značajno za naš nogomet. Ne samo zbog očiglednog sportskog aspekta već i zbog nužnih ulaganja u infrastrukturu, kao i zbog organizacijskog iskustva koje bi nam takva natjecanja osigurala", izjavio je tehnički direktor HNS-a, dr. Romeo Jozak.

Mađarska, Grčka i Njemačka bit će domaćini spomenutog EP-a za U-19 reprezentacije u naredne tri godine, dok su Island i Bjelorusija domaćini EP-a U-17 selekcija (Ž) u 2015. i 2016. godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije